Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Η δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα για να πεθάνει στην Ελλάδα!


Γράφει ο "κακεντρεχής blogger"

Εμείς οι Έλληνες παλαιότερα διακρινόμασταν από τους υπόλοιπους λαούς του κόσμου για τον ορθολογισμό μας. Δεν πιστεύαμε σε θεϊκές υποστάσεις του ενός.

Τις τελευταίες ημέρες πλέον συμβαίνει ανοιχτά ίσως «αποχαρακτηρισμένα» η μεγαλύτερη πολιτική απάτη παγκοσμίως. Προσπαθούν να πείσουν ένα λαό που ήδη τον έχουν κομματιάσει πως χρειάζεται να μεσολαβήσει εκείνος για να συνεχίσει η διάλυση αυτής της χώρας. Πλέον η συνταγή της διάσπασης που τηρούνταν ως τώρα δεν ωφελεί αντίθετα, κινεί πλέον υποψίες και στον πιο ανυποψίαστο ψηφοφόρο αυτής της χώρας. Το πολιτικό σκηνικό της χώρας πλέον δείχνει την ανεπάρκεια του. Διαφαίνεται πια η ανικανότητα πολλών βουλευτών αυτής της χώρας. 


Όταν τώρα μας λένε όλοι ότι το πρόσωπο που θα πάει στις διαπραγματεύσεις πρέπει να έχει «κότσια». Δηλαδή τι θέλετε να μας πείτε; Ότι οι περισσότεροι πολιτικοί που διαθέτουμε δεν είναι τελικά ικανοί; Μα… αφού είναι καλοί και πετυχημένοι στις εκλογικές περιφέρειες τους ΟΛΟΙ! Και μάλιστα ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ… τώρα τι τρέχει;  Έχουμε έλλειμμα από πολιτικούς;  Όταν καταφέρνουμε να εκλέξουμε παλαίμαχος κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού γνωστούς αθλητές και ηθοποιούς βουλευτές,  τότε οι νεοέλληνες είμαστε άξιοι τέτοιας εξαθλίωσης!

Φυσικά και οι αβανταδόροι μεγαλοεκδότες διαμορφωτές της κοινής γνώμης ενώ εξακολουθούν να βλέπουν πράσινα τα πράγματα, δίνουν πλέον εντολή στους παρουσιαστές να είναι σοβαροί και όχι σοβαροφανείς…. (Ποτέ δεν ξέρεις)

Δύο χρόνια τώρα συστηματικά η παρούσα κυβέρνηση απείχε από τα καθήκοντά της. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα όταν κυβερνητικοί βουλευτές ανοιχτά πλέον μιλούν για χαλαρή αντιμετώπιση του μνημονίου. αυτό είναι γνωστό ότι ή Ελλάδα τελεί υπό κατοχή από το Μάιο του 2009. και αφού πια φτάσαμε στο τέλος όπου πρέπει να εφαρμοστούν όλα όσα ακούμε (φόροι, απολύσεις στο δημόσιο, κατάργηση εθνικής συλλογικής σύμβασης) Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ! που αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος όσο αυτό είναι μακριά από το κατώφλι του, ζητά πλέον ανοικτά να συναινέσει η πλειοψηφία. Άραγε γιατί; Μήπως οι δανειακές συμβάσεις ΔΕΝ είναι νόμιμες; Φοβάται ότι θα πιστωθεί χειρότερους χαρακτηρισμούς από αυτούς που πλέον διαθέτει;. Οι βουλευτές δε, έχουν μάθει καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι «Κάνω το μάγκα, δεν θα ψηφίσω, αποσυντονίζουμε τους πάντες και στο τέλος δίνουν ακόμη μία ευκαιρία…». Και βέβαια μην ξεχνιόμαστε οι βουλευτές της συμπολίτευσης  ετοιμάζονται να ξαναπούν ψέματα. Ακούγεται στις δηλώσεις τους στα τηλεοπτικά παράθυρα πολύ αμυδρά αλλά όποιος μπορεί να το ξεχωρίσει καταλαβαίνει πως το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να δημαγωγήσει ξανά «ας τελειώνουμε τώρα και τα λέμε στις εκλογές…». Να ξανακάνει μάθημα νεοελληνικής ιστορίας (το γνωστό πακέτο με δεξιά, αποστασίες, νοθείες κ.λ.π.). Να παραδεχτεί πως αυτοί παρέλαβαν μία Ελλάδα το 81 πολιτικά σταθερή και την ξαναέκαναν Κοσταρίκα ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ!. Και τώρα πλέον μας μιλάνε για έξοδο από το ευρώ οι ευρωπαίοι εταίροι μας;  Άρα τόσο φέσι δύο χρόνια τώρα για ποιο λόγο; Για το αυτονόητο;

Η συναίνεση μάλλον θα πρέπει να γίνει το ξεκίνημα για διαπραγματεύσεις για το συμφέρον του Έλληνα και όχι των τραπεζιτών. Θα πρέπει ο Έλληνας να είναι πάνω από όλα! Να σταματήσουν τα οικονομικά πειράματα. ΔΕΝ τα πληρώνουν οι πολιτικοί αλλά ο Έλληνας φορολογούμενος. Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όλοι τους πλέον! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΥΚ ΤΕΛΟΣ! Γιατί δεν θα υπάρχει κοινό στο τέλος…

Καλά είναι ο εμπαιγμός του Έλληνα! Φροντίστε για την σταθερότητα και την ανάπτυξη του τόπου. Με ανεμογεννήτριες δε γεμίζει το στομάχι όλων αλλά λίγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: