Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Μεγάλη μαγκιά Μιχαλολιάκου


Μαθήματα πολιτικής αξιοπρέπειας και αποτελεσματικότητας σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει να δίνει η δημοτική αρχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου, οδηγώντας τον Πειραιά σε πορεία αντιστρόφως ανάλογη από την καταρρέουσα της κεντρικής εξουσίας. Η τελευταία δράση πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.

Σύμφωνα λοιπόν με το ενιαίο σύστημα προμηθειών του Υπουργείου Οικονομικών, ο δήμος Πειραιά δικαιούτο ένα ποσό της τάξεως των 500 χιλ. Ευρώ για την τρέχουσα διετία, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ένδυσης και ατομικού εξοπλισμού της δημοτικής αστυνομίας… Ποσό που είχε ενταχθεί βάσει της αυτοματοποιημένης διαδικασίας στον αντίστοιχο κωδικό.

Η συνέχεια;

Ο διοικητής της δημοτικής αστυνομίας του Πειραιά, αντιδήμαρχος Γιώργος Δαβάκης, προβαίνει σε μελέτη ανεξάρτητη από αυτή του ΥΠΟΙΚ και εισηγείται στον δήμαρχο μείωση του κονδυλίου εως και 80% (!!!) με αυστηρότατη προμήθεια των απαραιτήτων ειδών μέσω αυστηρού μειοδοτικού διαγωνισμού ανά είδος (!). Με αυτή την διαδικασία, το τελικό κόστος μπορεί να μην υπερβεί καν τις 90 χιλ. Ευρώ! Γεγονός που όπως καταλαβαίνετε δεν έχει προηγούμενο.

Όταν σέβεσαι το υστέρημα των συμπολιτών σου περισσότερο από την προσωπική σου περιουσία, δεν χρειάζονται μνημόνια. Χρειάζεται πολιτική αποφασιστικότητα. Ουδείς περιμένει από τους πολιτικούς να είναι πανεπιστήμονες όπως πολλοί θέλουν να παριστάνουν. Απαιτεί απλώς επιστασία, πολιτική ευφυΐα και ανδροπρέπεια. Στοιχεία που διαθέτει όπως αποδεικνύει συνεχώς ο Βασίλης Μιχαλολιάκος παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα χρηστής διοίκησης με την αξιοποίηση του ανθρωπίνου δυναμικού που διαθέτει, στο μέγιστο. Προς όφελος της πόλης και όχι κάποιας “ομαδούλας”।

"Ολυμπία"

Δεν υπάρχουν σχόλια: