Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Οι Γκεμπελικές μέθοδοί του καθεστώτος συνεχίζονται για δεύτερη μέρα με τα spam mail...

Ξεκίνησαν χθες (σχετικά διαβάστε εδώ ) οι Γκεμπελίσκοι του καθεστώτος ΠΑΣΟΚ να στέλνουν τα πρώτα spam mail με λογαριασμούς συνήθως σε yahoo.gr άρχίζοντας την μαζική αποστολή σε όλα σχεδόν τα blogs της επικράτειας, στελέχη που δεν γνώριζαν και μάλλον ακόμα δεν γνωρίζουν χρησιμοποιούν τα ονόματα τους ότι δήθεν είναι υπέρ του δημοψηφίσματος και δηλώνουν μάλιστα...
υπέρμαχοι του Γιωργάκη Παπανδρέου.
Οι κλασικοί παπάρες του διαδικτύου έσπευσαν μάλιστα να τα δημοσιεύσουν,αργότερα βέβαια ανακάλυψαν ότι όλα αυτά ήταν παπάρες της προπαγάνδας ΠΑΣΟΚ ...δείτε ένα πρόσφατο παράδειγμα του και καλά αναγνώστη για να δείτε τι μ@λ@κες είναι που πάνε να κοροϊδεύσουν έμπειρους bloggers που ήδη άρχισαν να τους κράζουνε....

ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!

02/11/2011
Να καθαρίσουμε τον τόπο από τα συμφέροντα . Eίπε ο Γεώργιος Παπανδρέου και φυσικά κάθε φορά που καλείται η Ελλάδα να ξεπεράσει τον εαυτό της και να κάνει το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός όλοι πια αντιλαμβάνονται ποιοι, πότε  γιατί και πώς αντιδρούν όσοι θίγονται !! Όλα γίνονται τελικά για τους συνηθισμένους ύποπτους, τις Τράπεζες που πίνουν το αίμα του κόσμου με τα επιτόκια, τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, τους λαθρέμπορους των καυσίμων με τις αυξομειώσεις στις τιμές κατά βούληση για να εκβιάσουν και να καταληστέψουν τη τσέπη όλων μας, όλους εκείνους που ξεπλένουν χρήματα μέσα από το Ποδόσφαιρο , στο όνομα της εκτόνωσης και της αγωνίας του κάθε αγνού φιλάθλου , με μόνο σκοπό το κέρδος τους και την αύξηση της δύναμής τους προς επιρροή και πίεση , όλους εκείνους που κλέβουν το κράτος και εμάς όλους όταν δεν δηλώνουν τα πραγματικά τους εισοδήματα, ή τα φυγαδεύουν στο εξωτερικό  για να τονώσουν άλλες αγορές και τραπεζικά συστήματα, όλα εκείνα τα χρεοκοπημένα συστήματα που το «παίζουν» αντικειμενικά ΜΜΕ, την στιγμή που εξαρτώνται από κεφάλαια σκοτεινά και παράξενα, ανορθόδοξα και ύποπτα…

Προσπάθησε να εξηγήσει πιο συγκεκριμένα και να τονίσει :
«Θα ήθελα να θυμίσω ότι έχουμε πάρει αποφάσεις και μπροστά μας έχουμε και άλλες αποφάσεις να πάρουμε. Και δεν μιλώ τυχαία για τις αντιδράσεις, γιατί έστω και εάν κάποιες από αυτές είναι καλοπροαίρετες, είναι όμως αντιδράσεις πολύ οργανωμένες.

Τώρα δείχνουμε ότι δεν αστειευόμαστε, όταν λέμε για την ευθύνη των τραπεζών και τους θέτουμε προ των ευθυνών τους. Για πρώτη φορά, προχωράμε σε μια διαδικασία, που θα εξυγιάνει, θα φέρει διαφάνεια και ένα τραπεζικό σύστημα, το οποίο θα επενδύσει στην πραγματική οικονομία……………………………………………………………………………………………………..

Για πρώτη φορά, κάνουμε σοβαρές κινήσεις, συλλήψεις στο χώρο της λαθρεμπορίας των καυσίμων.

Για πρώτη φορά, μιλάμε για Μέσα Ενημέρωσης που είναι χρεοκοπημένα, τα οποία παρόλα αυτά εξακολουθούν να λειτουργούν, χωρίς κανείς να καταλαβαίνει από πού βρίσκουν τα χρήματα.

Για πρώτη φορά, προχωράμε σε εξυγίανση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Για πρώτη φορά, δημοσιοποιούμε λίστες με φοροφυγάδες και εξαπολύουμε ένα άγριο κυνηγητό για όσους φοροδιαφεύγουν. Για πρώτη φορά, βρίσκουμε τις καταθέσεις στο εξωτερικό, διαφόρων οι οποίοι φοροδιαφεύγουν.

Για πρώτη φορά
, μια Κυβέρνηση προσπαθεί να καθαρίσει τον τόπο από την δυσωδία και τα συμφέροντα που, επί χρόνια, θέλουν να τα λυμαίνονταν όλα. Και βέβαια, εκεί είναι όπου υπάρχει η πολύ μεγάλη αντίδραση.»
 Ποιος διαφωνεί με όλα αυτά? Γιατί αυτοί που λέγονται πολιτικοί γενικότερα δεν ενστερνίζονται αυτή τη προσπάθεια? Ποιοι τους κρατούν στο χέρι? Ποιανών υπάλληλοι είναι, και εντέλλονται σε πράξεις χωρίς συναίσθηση και ευθύνη? Ποιοί τους κρατούν στο «χέρι» και γιατί? Είναι καιρός να ξεκαθαριστούν πια όλα, γιατί τα παιδιά μας θα είναι εκείνη η γενιά που θα μας ρίξει ευθύνες για το τι μπορούσαμε να κάνουμε όλοι και δεν κάναμε….

 Αναγνώστης

Αυτή είναι η προπαγάνδα του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ θαυμάστε τους την ώρα που η χώρα βουλιάζει...
πόσο κόστισε η δουλεία;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: