Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Το σήριαλ της εξάρθρωσης του κυκλώματος των τοκογλύφων!

Όπως η σουπιά χύνει το μελάνι της για να προστατευτεί, έτσι και ένα καθεστώς σήψης χύνει το μελάνι του για να διασωθεί και να εμβολιάσει ιδεολογικά (εθίσει) την κοινωνία στη σήψη και διαφθορά…
Το τέχνασμα είναι γνωστό: Οι διαχειριστές της σήψης και της διαφθοράς «τρυπάνε» κάποιες πυώδεις ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ φουσκάλες για να παιχτούν τα σήριαλ της «εξυγίανσης» και της κολυμπήθρας του Σιλωάμ για τους ίδιους (τους διαχειριστές της σήψης) και για το ΟΛΟΝ καθεστώς της ΑΠΑΤΗΣ....

 Όλα τα μεγάλα πολιτικά εγκλήματα «κύλησαν» πάνω στις «ράγες» επιλεγμένων «αποκαλύψεων», «εξαρθρώσεων» και σκανδάλων, καθώς και στα κατακλυσμιαία σήριαλ της σκανδαλολογίας: Στη μετατόπιση δηλαδή της σήψης και της διαφθοράς από τις κεντρικές ΕΣΤΙΕΣ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ του καθεστώτος που παράγουν και αναπαράγουν τα σκάνδαλα, σε κάποια «κακά» και «διεφθαρμένα» πρόσωπα…

Πριν από λίγο καιρό είχε μπει  στον «αγώνα» της καθεστωτικής ΑΠΑΤΗΣ και το βαρύ πυροβολικό των χολιγουντιανών σήριαλ: το σήριαλ των νονών του ποδοσφαίρου.

Επιστρατεύτηκαν οι νονοί του ποδοσφαιρικού σκότους (τα ποδοσφαιρικά βυθοκορήματα) για να δράσουν πιο αποτελεσματικά οι νονοί του πολιτικού σκότους, να μείνουν στο απυρόβλητο (όπως πάντα) οι μεγάλοι νονοί των «μαφιών» του χρήματος («νταβάδες») και να εξαπατηθεί ο ελληνικός λαός με το γνωστό σλόγκαν της  «εξυγίανσης»…  

Το ποια «εξυγίανση» έγινε είναι γνωστό σε όλους: οι διαπλοκές των μαφιόζων του ποδοσφαίρου παραμένουν ανέπαφες και οι «νταβάδες» του αυθαδιάζουν ακόμα πιο προκλητικά!!!!

ΣΗΜΕΡΑ έχουμε το «τρύπημα» μιας άλλης πυώδους φουσκάλας: Την εξάρθρωση κυκλώματος τοκογλύφων, συνακόλουθα έχουμε και νέες νεροποντές τηλεοπτικών σήριαλ.

Η «σπείρα» των διεθνών και εγχώριων μαφιόζων του χρήματος, οι «κορυφαίοι» τοκογλύφοι ληστές και δήμιοι, καθώς και τα πολιτικά τους ανδρείκελα (οι διαχειριστές τους δωσίλογοι) θορυβούν και καγχάζουν για το «τρύπημα μιας φουσκάλας»: Σαν τη σουπιά χύνουν το μελάνι σε ένα σύμπτωμα της ΟΛΙΚΗΣ καθεστωτικής σήψης για να προστατευτούν οι ίδιοι και το καθεστώς της σήψης και του ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ δωσιλογισμού που υπηρετούν…

Τα ανδρείκελα του δωσιλογισμού των αρχιμαφιόζων της κλεψιάς και της τοκογλυφίας καγχάζουν για κάποιες παρωνυχίδες της τοκογλυφίας (συμπτώματα της ΟΛΙΚΗΣ καθεστωτικής σήψης και διαφθοράς): Τι μακάβριος καγχασμός!!!

Διαβάστε επ’ αυτού το εύστοχο κείμενο από το Κλασσικοπερίπτωση:



Οι ακαθαρσίες δεν σκεπάζονται με άλλες ακαθαρσίες

Μια απο τις λειτουργίες των  ζωντανών  οργανισμών  είναι και η  αφόδευση.

Έτσι και   το  πολιτικο- οικονομικό κατεστημένο (πολιτικοί , τραπεζίτες,πετρελαιάδες, καναλάρχες κ.α) που πλέον  δεν  μπορεί να κρύψει   ότι  ανέκαθεν  λειτουργούσε   σαν ένας ζωντανός οργανισμός, είναι υποχρεωμένο  να ακολουθήσει αυτή  την  ...νομοτέλεια  της φύσης.

Επειδή όμως  το προϊόν της αφόδευσης,  φανερώνει τις  ...διατροφικές συνήθειες  του  αφοδεύοντος, το σάπιο  αυτό σώμα  της πολυπλόκαμης  εξουσίας, χρησιμοποιεί τις κοπριές άλλων για να σκεπάσει τις δικές του, μία κλασσική μέθοδος δηλαδή  συγκάλυψης  και αποπροσανατολισμού.

Κάπως έτσι λειτούργησε και η  "ξαφνική"  αποκάλυψη   της ύπαρξης μιας τρομερής πολυμελούς συμμορίας στη Θεσσαλονίκη.
Ο στόχος ηταν   απλός.
Η μία  μπόχα να σκεπάει τις άλλες .

Η συμμορία της Θεσσαλονίκης απο τη μιά  και  οι μυστικές συμφωνίες του Παπαδήμιου με τον  Νταλάρα απο την άλλη.
Οι  συμμορίτες που ήταν  συνεργάτες  και πρωτοπαλήκαρα  του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ   απο την μία και ο ερχομός  τη Δευτέρα στη Βουλή του φακέλου  του εισαγγελέα  του Αρείου Πάγου, με τις κατηγορίες για  μαγείρεμα  των ελλειμάτων  (η γνωστή    υπόθεση  της ΕΛΣΤΑΤ που αποκάλυψε η κ. Γεωργαντά), πράγμα  που ενδεχομένως θα στείλει τον ΓΑΠ   ακόμα πιο γρήγορα  στον κάδο  της ...ανακύκλωσης.
Και  ανάμεσα  σε αυτόν τον  κυκεώνα  του αποπροσανατολισμού   και της παραπλάνησης , ο Βενιζέλος να  δηλώνει  στα πεταχτά ,ότι  στο άμεσο μέλλον θα ληφθούν σκληρές  και επώδυνες αποφάσεις.
Το δόγμα του σόκ σε όλη του τη δόξα .

Ζαλισμένος  ο κοσμάκης απο την ανεργία , την πείνα, τα χρέη, την εξαθλίωση  και την  βορβορώδη ενημέρωση των  μισθωμένων κοντυλοφόρων, δεν έχει κάν   αντιληφθεί τι πραγματικά κρύβεται πίσω  απο αυτόν τον κουρνιαχτό.

Αυτό  που πρεπει να καταλάβουμε είναι ότι η σύλληψη μιας ή δύο συμμοριών , δεν είναι δείγμα  μιας μεταστροφής  "επι το ηθικώτερον" της  τρικομματικής  χούντας, αλλά αντιπερισπασμός για να καλυφθεί το δικό τους  γιγάντιο έγκλημα.

Η σωτηρία μας δεν θα έλθει μέσα απο μία  υποκριτική επίδειξη καθεστωτικής ευνομίας , αλλά απο την  ανατροπή αυτού  του καθεστώτος και την σύλληψη  της  μητρικής   συμμορίας  που το συντηρεί.

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: