Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Κίμων Κουλούρης για Παπουτσή... «Δεν έχει να επιδείξει έργο ο Χρηστάκης»

Με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου συναντήθηκε την Τρίτη ο πρώην υπουργός Κίμωνας Κουλούρης που εμφανίστηκε αυτοβούλως στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.
Μετά τη συνάντηση ο κ.Κουλούρης καταφέρθηκε σε βάρος δημοσιογράφων, αλλά και ξανά σε βάρος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή:

«Ήρθα μόνος μου χωρίς δικηγόρο και ζήτησα...
την επιτάχυνση της διαδικασίας. Πρέπει να σταματήσουν οι ποντικοί της ενημέρωσης, γιατί θα κάνω αγωγές. Ο Παπουτσής φέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στους ευεργέτες τους. Δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο ο Χρηστάκης. Μέσα από εμένα γνώρισε τον Ανδρέα και τη Δήμητρα και αναρριχήθηκε. Μου ζήτησε να συνταχθώ με τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά δεν το έκανα, γιατί ήξερα που θα πάει ο τόπος με αυτόν».

Για την υπόθεση, η κ.Ράικου έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση, με εντολή να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες τόσο του κ.Κουλούρη όσο και αστυνομικών.

Η εισαγγελέας ενημέρωσε τον πρώην υπουργό ότι σε αυτή τη φάση που βρίσκεται η υπόθεση, δεν μπορεί να καταθέσει και ότι θα πρέπει να αναμένει να κληθεί για να δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: