Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Μπήκε σε εφαρμογή το Plan B...για να φυγαδεύσουν τον δοσίλογο Γ.Παπανδρέου;;

Και ποιος του είπε ότι μπορεί να φύγει...πρέπει πρώτα να δικαστεί για τα εγκλήματα κατά της χώρας και αυτός και η παρέα του...

Μυστήριο προκαλεί η αιφνίδια χθεσινή συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού ΓΑΠ με τον δοτό πρωθυπουργό Παπαδήμο, είναι άραγε το φινάλε για τον άνθρωπο που κατέστρεψε την Ελλάδα και τους Έλληνες για να διαφύγει χωρίς να λογοδοτήσει αυτός και οι υπόλοιποι της παρεούλας  που κατέστρεψαν την χώρα μας;;;; .....

Όπως δήλωσε κολλητός του δοσίλογου  Γιωργάκη είναι ανοιχτός σε συμβιβασμό με τους κορυφαίους του ΠΑΣΟΚ. «Εφόσον το θέλουν θα αποχωρήσει πριν τις εκλογές» 
Από το αεροδρόμιο, επιστρέφοντας από το ταξίδι του στο εξωτερικό, ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε κατευθείαν στη Βουλή. Εκεί, σύμφωνα με συνεργάτες του, συνάντησε τυχαία τον πρωθυπουργό και είπαν να τα πουν. Να μην περιμένουν το Σάββατο για την προγραμματισμένη συνάντησή τους, στο πλαίσιο του τελευταίου κύκλου επαφών που αποφάσισε Λουκάς Παπαδήμος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις, στην Ευρώπη και την Ελλάδα, τις προτεραιότητες της χώρας την προσεχή περίοδο, την στήριξη του έργου της κυβέρνησης, την πορεία των διαπραγματεύσεων για την υλοποίηση του PSI και την ολοκλήρωση των νέου προγράμματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: