Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Είναι ανεξάρτητοι είναι Έλληνες...είναι στην βουλή!

Σε δεύτερη δημοσκόπηση αυτή την φορά από τον skai η κίνηση του Πάνου Καμμένου καταγράφει την δυναμική που την φέρνει μέσα στην βουλή.
Εννέα κόμματα μπαίνουν στη Βουλή, ενώ το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει την πέμπτη θέση. 
Πρώτη είναι η Ν.Δ. με 25% και δεύτερη...
η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη με 15,5%.
Σύμφωνα με την έρευνα, στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 25% και το ΠΑΣΟΚ το 11%. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει το 11,5%, το ΛΑΟΣ 4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 12% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,5%.

Η Δημοκρατική Αριστερά, συγκεντρώνει το 15,5% και η Δημοκρατική Συμμαχία το 2%.

Ποσοστό 6,5% συγκεντρώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ενώ 3% η Χρυσή Αυγή.

Η αποχή και η ακαθόριστη ψήφος είναι στο 25,5%.

Σε σχέση με τις προηγούμενες έρευνες της Public Issue, η Νέα Δημοκρατία καταγράφει πτώση και το ΠΑΣΟΚ διατηρεί τα ποσοστά του αμετάβλητα. Στην έρευνα δεν μετρήθηκε η Κοινωνική Συμφωνία.

Ακόμη, η έρευνα έδειξε ότι οι θετικές γνώμες για τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο φτάνουν το 49% έναντι 48% για τις αρνητικές. Για πρώτη φορά μετρήθηκε και η δημοφιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος έχει 70% αρνητικές και 28% θετικές γνώμες.

1 σχόλιο:

XRISTOS είπε...

Η ίδια γνωστή συνταγή. Για όσους δεν έχουν καταλάβει ας προσέξουν.
Μετά τη χούντα φέραν το Καραμανλής ή ΤΑΝΚΣ, κατόπιν φέρνουν απο το Αμέρικα τον Αντρέα, έξω οι βάσεις του θανάτου και διάφορα άλλα προπαγανδιστικά τσιτάτα που δίχασαν το λαό και μετέτραψαν την Ελλάδα σε ψηφοφόρους δυο κομμάτων (ίδιων στη ουσία, όπως αποδείχθηκε) . Σκοπός 1) να εξυπηρετούνται τα ξένα συμφέροντα, τα οποία, ρίχνοντας χρήμα και με βοήθεια το χεράκι των εκάστοτε κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ,τάισαν το αναγκαίο επιχειρηματικό προσωπικό (ΜΜΕ κλπ) για να κάνουν ανενόχλητα τη δουλειά τους.
2) Να μην πάρει ανάσα καμμία αριστερή, ή πατριωτική ή πραγματική δημοκρατική πρωτοβουλία. Ετσι και ΣΗΜΕΡΑ, με το που είδαν οι ξένοι τα δύο τους κόμματα να καταρρέουν και τον κόσμο να κινείται προς τα αριστερά ,δημιουργούν την ΝΔ Νο2 του Καμμένου (και επειδή ο Καμμένος είναι παρορμητικός, για να μην κάνει καμμία βλακεία και να ελέγχουν την κατάσταση του ρίξαν δίπλα το Μαρκόπουλο) και τα ΠΑΣΟΚ Νο2 και Νο3 με τους Κουβέλη και Κατσέλη. ΣΤΟΧΟΣ??? Να μην πάει ο κόσμος πρός τα πραγματικά αντιμνημονιακά κόμματα που αυτή τι στιγμή τυχαίνει να είναι ο Συνασπισμός και το ΚΚΕ. Δεν το πιστεύετε.??? Ας βάλουμε ένα στοιχηματάκι και μετεκλογικά θα δείτε. Εδώ είμαστε.
Σε άλλο μου γραφόμενο πρίν τη ψήφιση του 2ου Μνημονίου σας έγραψα για το ΣΤΟΧΟ. Επαναλαμβάνω διότι όλοι λένε διάφορα αλλά κανείς δεν μιλάει για τη ταμπακιέρα.
Ο ΣΤΟΧΟΣ- Αφού το πρώτο και δεύτερο μνημόνιο στέφθηκαν με επιτυχία οδεύουμε ολοταχώς προς τη τελική φάση που θα διεξαχθεί μέσα στο 2012 και είναι η τελική εξαθλίωση του λαού, οι μισθοί θα παίζουν από 300-500ευρώ, παιδεία μηδέν, υγεία ιδιωτική, η περιουσία του λαού θα ξεφτιλισθεί ή θα κατασχεθεί, ο στρατός Ποιός? στρατός??.
ΔΙΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ 3, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΌΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΦΤΗΝΑ (πετρέλαια, ρεύματα, νερα κλπ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Σας αρέσουν όλα αυτά ???Θεωρείται ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμέινει στο ευρώ??? ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ 3, ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ - ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ, ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ.?? ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ.
Εγώ δεν σας προτρέπω να ψηφίσεται ΚΚΕ η ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και άλλοι, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΓΑΜ...ΤΟ