Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ο Λαυρεντιάδης πίσω από το "γάμο" Κύρτσου Καρατζαφέρη


Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόσωπο το οποίο διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην συνεργασία Καρατζαφέρη Κύρτσου είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις τόσο με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ όσο και με τον κ. Κύρτσο.

Ο επιχειρηματίας ο οποίος προσπάθησε τα προηγούμενα χρόνια να δημιουργήσει ασπίδα προστασίας ...για τις δραστηριότητες του ,συμμετέχοντας σε πολλά μέσα ενημέρωσης , υπήρξε μέτοχος στην καθημερινή εφημερίδα City Press που εκδίδει ο κ. Κύρτσος.

Παράλληλα φήμες αναφέρουν ότι ο κ. Λαυρεντιάδης εδώ και πολύ καιρό επιχείρησε να δημιουργήσει προβλήματα σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον όμιλο Βαρδινογιάννη ενώ είναι γνωστή η κόντρα που είχε εδώ και πολλά χρόνια με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, ο Γιώργος Κύρτσος.

Έτσι η κίνηση του κ. Καρατζαφέρη να τον ορίσει εκπρόσωπο Τύπου του ΛΑΟΣ ερμηνεύεται από πολλούς ότι κρύβει πίσω της τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι η «κουμπαριά» Λαυρεντιάδη στον «γάμο» Καρατζαφέρη-Κύρτσου έχει σχέση με την προσπάθεια του επιχειρηματία να δημιουργήσει νέα αναχώματα προστασίας για τον εαυτό του ενόψει του δικαστικού μαραθώνιου που έχει μπροστά του το επόμενο διάστημα.

1 σχόλιο:

Ελένη είπε...

Είναι προφανές γιατί βάφτισες το ιστολόγιό σου Citypress-gr. Τι προσπαθείς, αλήθεια, να κάνεις; Να επιφέρεις σύγχυση με την εφημερίδα City press του Κύρτσου;