Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Οι βασικές θέσεις της Χρυσής Αυγής...

Καθημερινά συμπολίτες μας θέλουν να ενημερωθούν  για την Χρυσή Αυγή. Αν σήμερα αναλαμβάνατε την εξουσία τι θα κάνατε για να λύσετε το πρόβλημα της Ελλάδος;

Μια Εθνική κυβέρνηση λοιπόν εν έτη 2012 έχει χρέος να πράξει τα εξής: ....


- Στάση πληρωμών, τουλάχιστον για τα δάνεια εκείνα τα οποία οι όροι είναι επαχθείς και άμεση απεμπλοκή από τον μηχανισμό στήριξης με ακύρωση των δυο μνημονίων με την αιτιολογία ότι είναι ενάντια στην βιωσιμότητα της πατρίδας μας (το πέτυχε ο Μεταξάς και με βάση το δικό του δεδικασμένο το κέρδισε και η Αργεντινή!)
- Σύσταση ειδικής επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους, ώστε να διερευνηθεί σε ποιους χρωστάμε, πόσα και τα υπόλοιπα σε ποιους λογαριασμούς βρίσκονται. Δήμευση λογαριασμών και περιουσιών και απόδοση των ενόχων στην δικαιοσύνη.
- Σύναψη ήπιων δανείων με την Ρωσία για της τρέχουσες ανάγκες μας και ενίσχυση των εξαγωγών προς Ρωσία, Κίνα και φιλικά προς εμάς προσκείμενες χώρες.
- Ανάπτυξη της πρωτογενούς οικονομίας ώστε στο άμεσο μέλλον να μετατραπεί το πρωτογενές έλλειμμα σε πλεόνασμα για να μπορέσει να αναπτυχθεί η οικονομία μας υγιώς μέσω της αγροτικής, κτηνοτροφικής, βιοτεχνικής και βιομηχανικής παραγωγής.
- Σύναψη συμφωνίας με την Ρωσία  για την εκμετάλλευση των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και σύναψη αμυντικής συνεργασίας .
- Διακοπή όλων των εξοπλιστικών προγραμμάτων και επανεξέτασή τους με όρους καθαρά εθνικού συμφέροντος.
- Αναδιάρθρωση του κράτους από το 0 με βάση την πραγματική εθνική ανάγκη και όχι την πελατειακή ανάγκη των κομμάτων
Με αυτές τις κινήσεις η χώρα μας θα μπορούσε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα όχι μόνο να ανακάμψει αλλά και να πρωταγωνιστήσει στην διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα όπως της αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: