Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Μόνο για μια βραδία ο "Άκης μας"(ναι αυτός του ΠαΣοΚ)πλήρωνε 1.596,88 ευρώ!!!

Βομβαρδισμός από αποδείξεις που αποκαλύπτουν απίστευτο όργιο σπατάλης της συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη, προκύπτει από το πλουσιότατο αρχείο το οποίο διατηρούσε ο πρώην υπουργός.
Αφωνοι έχουν μείνει οι ειδικοί ανακριτές από τα ακριβά γούστα και τις απαιτήσεις τις οποίες είχε η προφυλακισμένη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος σύζυγος του πρώην υπουργού, καθώς, μετά τις ακριβές αγορές ρούχων και επίπλων, νέες αποδείξεις από τις διακοπές της....
στη Σαρδηνία, που βρέθηκαν και αυτές -όπως και οι προηγούμενες- φυλαγμένες στο αρχείο του Ακη, αποτυπώνουν την προτίμησή της στη χλιδή.
Στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται ότι, λειτουργούσε και η… παρέα του πρώην υπουργού και συγκεκριμένα ο εξάδελφος και συγκατηγορούμενος ως δεξί του χέρι στην υπόθεση των offshore εταιρειών, Νίκος Ζήγρας.
Οπως προκύπτει από τον… πακτωλό εγγράφων που διατηρούσε στο αρχείο του ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας φαίνεται ότι είχε επιλέξει έναν εξίσου χλιδάτο και παραδεισένιο τόπο για διακοπές στο μαγευτικό Κάπρι!
Αποκαλυπτικές για το… βασιλικό πενθήμερο στη Σαρδηνία, που πέρασε το ζεύγος Τσοχατζόπουλου, στο χρονικό διάστημα από τις 3 μέχρι και τις 8 Αυγούστου 2001, είναι οι αποδείξεις του ξενοδοχείου Pitrizza στο Πόρτο Σέρβο, οι οποίες μάλιστα έχουν κοπεί στο όνομα της κ. Σταμάτη.
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ανακριτές, όταν διαπίστωσαν ότι το ζεύγος Τσοχατζόπουλου πλήρωνε μόνο για τη διαμονή στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο 1.596,88 ευρώ τη βραδιά (!), όταν άλλοι με τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να κάνουν έναν μήνα διακοπές!
Το εντυπωσιακό είναι ότι στην τιμή του δωματίου ή της σουίτας περιλαμβανόταν και ποσόν 1,03 ευρώ υπέρ της… UNISEF!
Οπως προκύπτει από τον λογαριασμό του ξενοδοχείου, κάποιες βραδιές το ζεύγος Τσοχατζόπουλου επέλεξε να δειπνήσει στο πιάνο-ρεστοράν του ξενοδοχείου, όπου πλήρωσαν -ενδεικτικά- στις 5 Αυγούστου 2001 ποσόν 418,33 ευρώ.
Δύο μέρες αργότερα η κ. Σταμάτη έδωσε ρούχα στο καθαριστήριο του ξενοδοχείου και ο λογαριασμός της χρεώθηκε με το ποσόν των 15,49 ευρώ, ενώ την ίδια μέρα η σύζυγος του πρώην υπουργού φαίνεται ότι χρειάστηκε την περιποίηση των αισθητικών του Pitrizza Hotel… Οπως προκύπτει από την απόδειξη πληρωμής του ξενοδοχείου, η Βίκυ Σταμάτη στις 7 Αυγούστου 2001 κατέβαλε ποσόν 70,38 ευρώ μόνο για το μανικιούρ της, ενώ την ίδια μέρα πλήρωσε ακόμη 350 ευρώ για αισθητική φροντίδα και γυμναστήριο!
Στο αρχείο του ο πρώην υπουργός διατηρούσε και λογαριασμούς με ποσά από τις πανάκριβες αγορές ρούχων και αξεσουάρ, που πραγματοποιούσε η σύζυγός του, η οποία διατηρούσε πιστωτική κάρτα στην ελβετική τράπεζα UBS, με πιστωτικό όριο 50.000 ελβετικά φράγκα.
Ετσι έφτασε στο γραφείο των ανακριτών η αναλυτική κατάσταση του λογαριασμού της κάρτας VISA της τράπεζας UBS, όπου η κ. Σταμάτη, εμφανίζεται να έχει ξοδέψει, από τις 26/6 μέχρι τις 11/7/2003, δηλαδή εντός 15 ημερών, περισσότερα από 50.000 γαλλικά φράγκα ή 32.000 ευρώ, με αγορές σε υπερπολυτελή καταστήματα σε Κολωνάκι, Κηφισιά και Ρώμη. Παράλληλα, φέρεται ότι είχε συνδυάσει τα ψώνια της στην πρωτεύουσα της Ιταλίας με τη διαμονή της σε ξενοδοχείο για το οποίο -όπως προκύπτει- πλήρωσε στις 10 Ιουλίου 1.160,50 ευρώ ή 1.828,23 ελβετικά φράγκα.
Τα ακριβά και «επώνυμα» ρούχα, παπούτσια και τσάντες ξένων οίκων φαίνεται ότι ήταν η αδυναμία της κ. Σταμάτη. Οπως προκύπτει από φαξ που τις είχε αποσταλεί από γνωστό κατάστημα ρούχων του Κολωνακίου τον Ιούνιο του 2007, τις προτείνονται αγορές συνολικής αξίας 8.295 ευρώ, στις οποίες συγκαταλέγονται καπέλο κόκκινο Prada αξίας 220 ευρώ, μαύρη βερμούδα αξίας 245 ευρώ, κίτρινο πουκάμισο Celine 610 ευρώ και φόρεμα Donna Karan 2.345 ευρώ!

Στο Grand Hotel ο Νίκος Ζήγρας
Βασιλικές διακοπές και για τον ξάδελφο στο Κάπρι
Το υπερπολυτελές Grand Hotel Quisisana στο Κάπρι επέλεξε για τις διακοπές του μία εβδομάδα αργότερα ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νίκος Ζήγρας με την παρέα του.
Ο εκ των βασικών συγκατηγορουμένων του Ακη Τσοχατζόπουλου, που, σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται ότι «επιχείρησε σειρά κινήσεων και συναλλαγών σε πολλούς χρηματοπιστωτικούς φορείς για τη μεταφορά της περιουσίας αυτής (μίζες) από την αλλοδαπή στην Ελλάδα, με σκοπό να απομακρυνθούν τα ίχνη των κεφαλαίων από την αρχική τους προέλευση και να παρεμποδισθεί ο εντοπισμός τους από τα ελεγκτικά όργανα στην Ελλάδα, όπου τελικά μεταφέρθηκε η περιουσία αυτή», εμφανίζεται να μένει στο χλιδάτο ξενοδοχείο το τετραήμερο από 14 μέχρι και 17 Αυγούστου.
Από τις αποδείξεις που έχουν κοπεί στο όνομά του και φύλαγε στο προσωπικό του αρχείο ο κ. Τσοχατζόπουλος, ο Νίκος Ζήγρας -ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό- φαίνεται να πληρώνει 530 ευρώ τη βραδιά μόνο για διαμονή στο ξενοδοχείο, 241 ευρώ στο ρεστοράν, 188 ευρώ στην καντίνα του ξενοδοχείου και 60 ευρώ για συνδρομητική TV στο δωμάτιό του.
Ο ίδιος ή η συντροφιά του εμφανίζεται ότι αφέθηκε στη φροντίδα ενός χαλαρωτικού μασάζ στον χώρο του ξενοδοχείου για το οποίο έχει χρεωθεί στον λογαριασμό του στις 16/8/2001 ποσόν 246 ευρώ!

Από ethnos.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια: