Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Αύριο όλα τα ντοκουμέντα για την υπόθεση της απειλής από γνωστό blog εναντίον δημοσιογράφου

σ.σ  Τα είχαμε προβλέψει από καιρό από την στιγμή που θα έμπλεκαν οι μαλάκες οι δημοσιογράφοι και τα συμφέροντα τους στα blogs θα είχαμε και τέτοια περιστατικά...

Επειδή πολλά ακούγονται, διαβάζουμε και λέγονται για εμάς χωρίς εμάς και επειδή ακριβώς όλα τα στοιχεία του ρεπορτάζ προέρχονται από τη δημοσιογραφική έρευνα τη δική μας που δημοσιεύεται αύριο Πέμπτη στο περιοδικό Pressing θα θέλαμε να παρέμβουμε για να επιβεβαιώσουμε ειδήσεις πραγματικές, αλλά και να διαψεύσουμε όλα τα αποκυήματα φαντασίας και παπαρολογίας που γράφονται για το συγκεκριμένο θέμα.....


Δώστε βάση λοιπόν για να είσαστε σωστά πληροφορημένοι. Πρώτα απ΄ όλα το ρεπορτάζ που έχει τον τίτλο Top Secret είναι στο πρώτο τυπογραφικό του περιοδικού, πρόκειται για ενυπόγραφο άρθρο – ρεπορτάζ του εκδότη και ιδιοκτήτη του περιοδικού Pressing, του Τάσου Δούση. Άρα τα διάφορα που ακούγονται για δήθεν ανωνυμίες, για πόλεμο blogs  κλπ. δεν έχουν καμία βάση. Είναι είδηση ενυπόγραφη από τον ίδιο τον εκδότη του τεύχους.
Επίσης επιβεβαιώνουμε 100% ότι πρόκειται για ένα πασίγνωστο blog το οποίο μέσω email απείλησε με θάνατο το δημοσιογράφο Βασίλη Γραμμένο. Το email είναι στην κατοχή μας και δημοσιεύεται  αυτούσιο.
Ερώτημα: το ρεπορτάζ σταματάει εκεί;!!! Όχι. Δημοσιεύεται απομαγνητοφωνημένος διάλογος επιχειρηματία με άνθρωπο που εμφανίζεται ως διαφημιστής του blog και απειλεί τον επιχειρηματία ότι αν δεν βάλει διαφήμιση θα έχει προβλήματα.
Το ρεπορτάζ δεν σταματάει ούτε εκεί. Συνεχίζει και δίνει τα ονόματα που είναι η βιτρίνα του blog όπως επίσης και αναλύεται όλη η δράση, η φιλοσοφία ίδρυσης αλλά και οι καταγγελίες που έχουν συγκεντρωθεί τα τελευταία χρόνια για το συγκεκριμένο blog.
Αυτά και άλλα πάρα πολλά γράφονται και δημοσιεύονται στο περιοδικό Pressing.
Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις το περιοδικό Pressing ό,τι στοιχεία έχει στην κατοχή του και μπορεί να δημοσιεύσει πριν από την παρουσίαση στα περίπτερα θα τα στείλει παντού χωρίς καμία διάκριση και όποιος θέλει τα δημοσιεύει. Αποκλειστικότητες στις ειδήσεις και όταν μάλιστα έχουν να κάνουν με τη ζωή ανθρώπων δεν υπάρχουν.
Τελευταίο θέμα. Πρόκειται για σοβαρή υπόθεση ή για χαβαλέ; Ο κύριος Σφακιανάκης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε σε προσωπικό επίπεδο αλλά και εγγράφως από το Pressing και δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τάσο Δούση ότι παρόμοιο γεγονός δεν έχει υπάρξει στην μπλογκόσφαιρα και γενικά στο ίντερνετ ποτέ στην Ελλάδα. Όλα τα στοιχεία πριν δημοσιευθούν έχουν βρεθεί στα χέρια του κυρίου Σφακιανάκη για να πράξει ο άνθρωπος αναλόγως.

http://www.pressing.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: