Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ο Αλέξης Τσίπρας διαβάζει Citypress-gr...

Το γράψαμε χθες εδώ και σήμερα το πρωι έγινε θέμα από τον επικεφαλή του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα...
Αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο Μουσείο της Ακρόπολης είναι από τη Μεσσηνία. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε υπονοούμενα για διορισμούς την περίοδο που ο Αντώνης Σαμαράς ήταν υπουργός Πολιτισμού....


Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ, ο Αλέξης Τσίπρας είπε: «Ας πάτε μια βόλτα από το Μουσείο της Ακρόπολης και να ζητήσετε τις ταυτότητες των εργαζομένων. Κι αν βρείτε κάποιον που να μην είναι από τη Μεσσηνία, να μου τρυπήσετε τη μύτη. Ποιος ήταν υπουργός; Ο κ. Σαμαράς. Δεν θα μας λέει ο κ. Σαμαράς, (για) εμάς, την Αριστερά. Αυτοί δηλαδή που έφτιαξαν αυτό το πελατειακό κράτος, να σηκώνουν τώρα το δάχτυλο. Είναι αδιανόητο αυτό».
Η απάντηση της ΝΔ ήρθε μέσω Twitter, από τον λογαριασμό του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργου Μουρούτη.
«Ο κ. Τσίπρας, αντί να απολογείται για τους εκβιασμούς του κ. Φωτόπουλου, αναμηρυκάζει τα ψεματάκια του περί Μεσσηνίων στο μουσείο Ακρόπολης» ανέφερε ο κ. Μουρούτης.
Σε άλλο tweet έγραψε: «Ας ρωτήσει ο κ. Τσίπρας τους αριστερούληδες που καταλαμβάνουν τον βράχο της Ακρόπολης και τους αρχαιολογικούς χώρους για τη σχέση τους με ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: