Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Νίκος Νικολόπουλος: Δεν μπορεί άλλα να λέμε προεκλογικά και άλλα να κάνουμε ως κυβέρνηση...νέα επιστολή σε Σαμαρά

Νέα επιστολή απέστειλε στον Αντώνη Σαμαρά ο πρώην βουλευτής Αχαΐας του κόμματος Νίκος Νικολόπουλος και του ζήτησε να του εξηγήσει το σκεπτικό και τους πραγματικούς λόγους της διαγραφής του από το κόμμα. Μιλώντας στον Real Fm, o πρώην υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος αποκάλυψε ότι η παραπομπή του στο πειθαρχικό του κόμματος οφείλεται στο γεγογός ότι είχε δηλώσει πως, σε περίπτωση που εκλεγεί γραμματέας της ΚΟ, θα θέσει σε ψηφοφορία την «αλλαγή γραμμής» του κόμματος. Μάλιστα , με την ... σημερινή επιστολή του, ζητά από τον πρωθυπουργό να μην γίνουν βεβαιότητα αυτές οι υποψίες.

«Δεν μπορεί άλλα να λέμε προεκλογικά και άλλα να κάνουμε ως κυβέρνηση. Από εκεί και ύστερα άρχισαν να πυκνώνουν οι πιέσεις είτε για να χαμηλώσω τους τόνους είτε ακόμα και για αποσύρω την υποψηφιότητα μου» είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Νικολόπουλος .

«Βρήκα παράξενο και παράδοξο το γεγονός ότι ο πρόεδρος ζήτησε την διαγραφή μου λόγω του tweeter. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στη Νέα Δημοκρατία απαγορεύεται να σκεφτόμαστε και να διακονούμε ελεύθερα τις ιδέες μας. Θα ξαναγράψω στο twitter αυθόρμητα και αυτό που πιστεύω» είπε εκτός των άλλων στο ραδιόφωνο του Real fm ο κος Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: