Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Με δήλωση βόμβα στα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" του τέως ανοίγει ο δρόμος για το κόμμα του Πρίγκηπα Νικόλαου!


 

Τον δρόμο για την επιστροφή της  Βασιλικής οικογένειας στην Ελλάδα ανοίγει με δήλωσή του στον Χρήστο Ζαμπούνη ο τέως Βασιλεύς. 
Ο Κωνσταντίνος μίλησε στον Χρήστο Ζαμπούνη για λογαριασμό της εφημερίδας  «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και η πολιτικοδημοσιογραφική πιάτσα, εν μέσω σεναρίων, ανυπομονεί να πληροφορηθεί το περιεχόμενο της τοποθέτησης του Κωνσταντίνου για τις πολιτικές εξελίξεις.....

Ήδη κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια που θέλουν τον πρίγκηπα Νικόλαο να ετοιμάζει πολιτικό φορέα με την βοήθεια τους πατρός  και της αγανάκτησης που διογκώνεται σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.
Όταν το ΔΝΤ παραδέχεται πως τα μέτρα δεν βγαίνουν,  μοιάζει με αυτοχειρία να επιχειρείς να περάσεις ένα τόσο βίαιο πακέτο 14 δις στην φτωχοποιημένη ελληνική κοινωνία. Από την άλλη οι διαρκείς αποκαλύψεις για τους διεφθαρμένους και παρτάκηδες πολιτικούς προκαλούν αισθήματα αποστροφής και αηδιασμού στους πολίτες.
Ως εκ τούτου η προοπτική μιας πραγματικά βασιλικής οικογένειας  δεν ενοχλεί μια και ήδη, ως πολίτες έχουμε υποστεί «μαιμούδες» βασιλικές οικογένεις όπως των Καραμανλήδων, των Παπανδρέου, των Μητσοτάκηδων και όλων όσων διετέλεσαν πρωθυπουργοί και Πρόεδροι Δημοκρατίας.
Καιρός να επιστρέψουν και οι οριτζινάλε μπλουμπλάντηδες…

 http://www.kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: