Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Τα «μαγειρεία» του Λαμπρακιστάν σε νέες προβοκάτσιες…

Είναι γνωστό ότι το Συγκρότημα αποτελεί το ιστορικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ χαλκείο όπου πλάθονται ποικίλες καθεστωτικές σκευωρίες, συνωμοσίες και προβοκάτσιες…
Σήμερα το «Βήμα» βγαίνει με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Το πραξικόπημα που δεν έγινε»!!!
Αναφέρεται στην περσινή περίοδο, τον Οκτώβριο του 2011, λίγο πριν επιβληθεί το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα της Παπαδήμιας κυβέρνησης.
Η νέα προβοκάτσια του «Βήματος» κάπου στοχεύει, κάποιο έδαφος προλειαίνει. Τίποτα απ’ ό,τι γράφει αυτό το πιο καλοδουλεμένο γρανάζι της καθεστωτικής μηχανής δεν είναι αθώο, ιδιαιτέρως όταν μιλάει για στρατιωτικά πραξικοπήματα....
Δεν πρέπει, συνεπώς, να το περάσουμε στο «ντούκου»…

Ας προβούμε, όμως πρώτα, σε μια μικρή ιστορική αναδρομή.

Πέρυσι, στις 27 Νοεμβρίου του 2011, το ίδιο το Βήμα είχε κάνει πρώτο του θέμα μια άλλη προβοκάτσια: Αυτήν περί των «χουντοσταγονιδίων στη Σχολή Ευελπίδων».

Επίσης, στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης (ο λαγός των «νταβάδων»), αναφερόμενος σε πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών (27/05/2011) στο Προεδρικό υπό τον Κάρολο Παπούλια, λέει επί λέξει:

«Παγώσαμε στο συμβούλιο οι πολιτικοί αρχηγοί. Είπε ο κ. Παπανδρέου ότι υπάρχει έκθεση της CIA ότι υπάρχουν ενδεχόμενα για το 2011 (σ.σ. πραξικοπήματος) και διαπιστώνεται ότι σταγονίδια έχουν μπει στις σχολές»!

Τα σχετικά κείμενα θα τα βρείτε ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6125Η «ιδέα», συνεπώς, ενός ανοικτού ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ είχε μπει στα κεφάλια των «νταβάδων» (των διεθνών κυρίως, αλλά και των εγχώριων»), μπροστά στην παταγώδη κατάρρευση της κυβέρνησης Παπανδρέου και στο διαγραφόμενο πολιτικό αδιέξοδο.Εξάλλου, μη μας διαφεύγει και τούτο: Ότι η πραξικοπηματική αλυσίδα είχε ανοίξει με το πρώτο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα: Αυτό της δικτατορικής ΕΠΙΒΟΛΗΣ της τρόικας και των Μνημονίων…Βεβαίως, τα περί χουντικών σταγονιδίων και στρατιωτικών πραξικοπημάτων ήταν τα προβοκατόρικα «σκιάχτρα» που τα επιτελεία της ευρω-ατλαντικής χούντας ύψωναν για να επιβάλουν τα ανοικτά κοινοβουλευτικά τους πραξικοπήματα.Φυσικά, εδώ, δεν μπορεί να παραβλέψουμε και τον καθοριστικό παράγοντα της σύγκρουσης ΗΠΑ-ΕΕ. Πιθανότατα οι ΗΠΑ να προωθούσαν μιαν άλλη μορφή πραξικοπημάτων (και με στρατιωτικό μανδύα), από αυτή που επακολούθησε.Γιατί, αυτό που επακολούθησε ήταν ΑΝΟΙΚΤΑ κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα. Και το πρώτο απ’ όλα ήταν η παπαδήμια κυβέρνηση.Γράφαμε τότε:Οι «νονοί» του χρήματος επέβαλαν και εγκατέστησαν δικτατορικά και τελετουργικά τον πρωθυπουργό τους: Ένα ωμό πραξικόπημα που καταλύει και τα ισχνά υπολείμματα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, για να ανοίξει διάπλατα την πόρτα στην κτηνωδία της ολοκληρωτικής λεηλασίας μας και στις κατοχικές «στρατιές» (οικονομικές, πολιτικές, στρατιωτικές) των διεθνών «αποικιοκρατών-μαφιόζων» της τοκογλυφίας.

Το σημερινό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ δεν είναι σαν τα παλιά: Δεν περιέχει άμεσα το στοιχείο της κλασσικής στρατιωτικής ή πολιτικής δικτατορίας.

Το διαφορετικό στοιχείο που το χαρακτηρίζει είναι τούτο: Ότι τα ίδια τα λείψανα του αστικού κοινοβουλευτισμού, τα κόμματα και τα προπαγανδιστικά ιερατεία της «δημοκρατίας», ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ενεργά στο πραξικόπημα εναντίον των δομών και θεσμών του αστικού κοινοβουλευτισμού, εναντίον της δικής τους συνταγματικής νομιμότητας, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ οικειοθελώς τις διαμεσολαβητικές εξουσίες τους (μεταπρατικές) ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στους τραπεζίτες και τους «νταβάδες»-αποικιοκράτες…

Το πιο εφιαλτικό στοιχείο αυτού του πραξικοπήματος είναι ότι το ελληνικό, κοινοβουλευτικό καθεστώς των ανδρεικέλων συμμετείχε ενεργά στην ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ του πραξικοπήματος των μαφιόζων του χρήματος.

Μια νέα περίοδος δικτατορικού ολοκληρωτισμού και αποικιοκρατικής ΕΙΣΒΟΛΗΣ της διεθνούς χρηματιστηριακής μαφίας ανοίγεται για τη χώρα μας: Δέκα φορές χειρότερη και μαύρη από αυτή που ζούμε σήμερα…Διαβάστε το άρθρο:

«Παπαδήμος: Πραξικόπημα νέου τύπου (Νέας Τάξης)» (10 Νοεμβρίου 2001)

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6091Υπό το φώς αυτών των ιστορικών γεγονότων το σημερινό δημοσίευμα του «Βήματος» έχει μεγίστη πολιτική σημασία. Οι προβοκατόρικοι στόχοι πολυδιάστατοι:α). Ο γνωστός στόχος κάθε προβοκάτσιας: Ο γενικός πολιτικός αποπροσανατολισμός και η καλλιέργεια του ΤΡΟΜΟΥ…Μπροστά στα νέα μέτρα αφανισμού της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της, τα δωσίλογα επιτελεία της πλανητικής, χρηματιστηριακής χούντας, επιχειρούν, μανιωδώς, να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό με τρομοκρατικά δολώματα και με το «αλατισμένο νερό» ποικίλων «σκανδάλων» και πραξικοπηματικών σεναρίων…β). Μια άλλη διάσταση τέτοιων δημοσιευμάτων είναι η συγκάλυψη, απόκρυψη και ο αφανισμός της πολιτικής πραγματικότητας. Αυτής των ΑΝΟΙΚΤΩΝ κοινοβουλευτικών πραξικοπημάτων που έχουν ήδη συντελεστεί: Επιβολή της τρόικας, των Μνημονίων, της Κυβέρνησης Παπαδήμου, καθώς και της σημερινής κυβερνητικής τρόικας των ανδρεικέλων…Ανεμίζουμε τον «μπαμπούλα» ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος για να συγκαλύψουμε τα δολοφονικά κοινοβουλευτικά ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ που έχουν ήδη συντελεστεί κατά συρροή: Η κλασσική συνταγή του νεοταξικού φασισμού…γ). Υπάρχει, όμως και μια άλλη συνιστώσα: εκείνη που προλειαίνει το έδαφος για ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ δικτατορικό πραξικόπημα, κοινοβουλευτικού ή στρατιωτικού μανδύα ή και τα δύο σε συνδυασμό…Κάθε πραξικοπηματικός κατήφορος οδηγεί αναπόφευκτα στον δικτατορικό ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ, στο «γύψο».Οι δυνάμεις της πλανητικής χούντας ετοιμάζονται και γι αυτό το αλυσιδωτό ενδεχόμενο στην Ελλάδα, ανεμίζοντας και εδώ τα «σκιάχτρα» των στρατιωτικών πραξικοπημάτων του παρελθόντος, για να προωθήσουν πιο αποτελεσματικά τα ανοικτά φασιστικά πραξικοπήματα του παρόντος: Αυτά της φασιστικής Νέας Τάξης…Γι αυτόν τον πραξικοπηματικό κατήφορο που βιώνουμε διαβάστε πιο αναλυτικά το άρθρο μας:

«Ο πραξικοπηματικός κατήφορος οδηγεί στο «γύψο»…»

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6564Η σημερινή, λοιπόν, τρομοκρατική προβοκάτσια του «Βήματος», όχι μόνο δεν είναι «αθώα», αλλά καλά δουλεμένη και με πολυδιάστατη δολιότητα…


http://www.resaltomag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: