Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Για τα μέτρα τσουρουφλίζουν τα «παιδιά» τους


maximouΑυτά που θα γράψω σήμερα, αν τα έγραφα σε άλλη χώρα, θα θεωρούντο ως μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας. Εδώ, όμως, είναι Ελλάδα των Σαμαρά, Βενιζέλου, Γ. Παπανδρέου και λοιπών «εκλεκτών τέκνων» της.
Έχουμε και λέμε. Τα μέτρα των 15 δις ευρώ (τόσα θα φτάσουν) που επιβάλλουν οι δανειστές τοκογλύφοι μας ισοπεδώνουν τους Έλληνες, αλλά «πρέπει να περάσουν για το καλό μας». Όμως, ακόμη και οι ανεκτικοί Έλληνες αντέδρασαν, έστω και χλιαρά, και υπάρχει φόβος ότι με την ψήφισή τους θα επέλθει τσουνάμι.
Τα 3 κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση κλυδωνίζονται. Κάτι έπρεπε να βρεθεί για να αποπροσανατολιστούν όλοι: .....
Λαός και πολιτικό προσωπικό.
Ξαφνικά άρχισαν να σκάνε «βόμβες» από το παρελθόν. Υποθέσεις διεφθαρμένων πολιτών και καταγγελίες κατά πολιτικών- πρωτοκλασάτων και μη. Να ξεπηδούν λίστες του 2009 και του 2010 για υποθέσεις που δεν είχαν διερευνηθεί, για υποθέσεις βαρβάτες, οι οποίες έπρεπε να είχαν ελεγχθεί και οι ένοχοι πολιτικοί να κάνουν ήδη παρέα με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.
Τι έγινε ξαφνικά, παραμονές της ψήφισης των μέτρων της καταστροφής; Αιφνιδίως οι «θεσμοί» μας έγιναν αδιάφθοροι, αδέκαστοι, τιμωροί; Δύσκολα μπορείς να πιστέψεις κάτι τέτοιο, γιατί είναι πολύ όμορφο για να είναι αληθινό...
Οπότε σκέφτεσαι πονηρά. Ό,τι δηλαδή αυτοί που πουλάνε την Ελλάδα, αποφάσισαν να τσουρουφλίσουν λίγο τα «παιδιά» τους. Να μετατοπίσουν το ενδιαφέρον των πολιτών από τα μέτρα της εξαθλίωσης και να τους δώσουν- προσωρινά- μερικούς πολιτικούς να έχουν να ασχολούνται.
Και όταν περάσουν τα μέτρα, θα αναρωτηθεί κάποιος πως θα τα μαζέψουν; Είναι μανούλες σε αυτό. Οι «αρχές» θα κρίνουν ότι είναι άσπιλοι και αμόλυντοι, θα επιρίψουν τις ευθύνες για τον ντόρο στους κακούς δημοσιογράφους, θα επαίρονται ότι έκαναν κάθαρση και έτσι ο Άκης θα μείνει μόνος του στον Κορυδαλλό, εκτός αν δικαιώσουν και αυτόν...
Εσείς τι λέτε;

 http://www.spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: