Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Μίτ Ρόμνει : Ο Ομπάμα πάει να μας κάνει Ελλάδα...ακούς Γιώργο μας πήρανε χαμπάρι οι κολλητοί σου

Στο επίκεντρο της δεύτερης τηλεμαχίας μεταξύ του αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα και του ρεπουμπλικάνου αντίπαλού του, Μιτ Ρόμνεϊ βρέθηκε η Ελλάδα.
Ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Μίτ Ρόμνει ξεκίνησαν την τηλεμαχία τους με τοποθετήσεις σχετικά με την αμερικανική οικονομία, με τον αμερικανό πρόεδρο να είναι υποχρεωμένος να...
ασκήσει πίεση προς τον Ρόμνει για να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε από την πρώτη τηλεμαχία.
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Μιτ Ρόμνεϊ κατηγόρησε τον αμερικανό πρόεδρο ότι οδηγεί τις Ηνωμένες Πολιτείες στο «δρόμο της Ελλάδας» λόγω της διόγκωσης του δημοσίου χρέους.

«Έχουμε τέσσερα συναπτά έτη κατά τη διάρκεια Των οποίων είπε (εννοεί τον Ομπάμα) ότι το έλλειμμα θα μειωθεί κατά το ήμισυ. Αντί γι αυτό διπλασιάστηκε» ανέφερε ο Μιτ Ρόμνεϊ κατηγορώντας τον Ομπάμα για τα αποτελέσματα της τετραετούς οικονομικής πολιτικής του.
 «Περάσαμε από ένα εθνικό χρέος ύψους 7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε ένα εθνικό χρέος ύψους 16 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό μας βάζει στο δρόμο που ακολουθεί η Ελλάδα» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Μιτ Ρόμνεϊ κατά τη διάρκεια της δεύτερης προεδρικής συζήτησης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: