Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Αμετανόητος ο Ισλαμοφασίστας της Πάρου

Αμετανόητος παραμένει ο αδίστακτος Πακιστανός, που κατηγορείται για τη βάναυση κακοποίηση της 15χρονης Μυρτούς στην Πάρο. Έπειτα από τρεις μήνες από το απόγευμα της 22ης Ιουλίου που η μικρή μαθήτρια βρέθηκε να ξεψυχά στα βράχια της Χρυσής Αυγής του κυκλαδίτικου νησιού, ο Πακιστανός εξακολουθεί να προκαλεί με τη στάση του κρύβοντας την ηλικία του; Ο λόγος; Θέλει να ως ανήλικος, για να έχει πιο ευνοϊκή μεταχείριση και μικρότερη ποινή....

Όταν έγινε αντιληπτό πως λέει ψέματα, οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στην Σύρο, προκειμένου να δώσει νέα στοιχεία για την ταυτότητά του στον εισαγγελέα.

Στην αρχή είπε πως είναι γεννημένος το 1991, στη συνέχεια υποστήριξε πώς γεννήθηκε το 1993 και μετά το 1995 προκαλώντας οργή στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε δίκη. Τελικά, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση και στη συνέχεια πήρε ξανά τον δρόμο των φυλακών Αυλώνας, ενώ η πραγματική του ηλικία του παραμένει άγνωστη.

Βελτιώνεται η κατάσταση υγείας της Μυρτούς

Την ίδια ώρα, η 15χρονη Μυρτώ προσπαθεί να σταθεί πάλι στα πόδια της. Η κατάστασή της τρεις μήνες μετά το τραγικό περιστατικό δείχνει να βελτιώνεται. Από το «Αττικόν», έχει μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης και υποβάλλεται καθημερινά σε φυσικοθεραπείες. Ωστόσο, χρειάζεται ακόμη πολύ δρόμο για να καταφέρει να να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: