Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Απλυτο φως και πλυμένο χρήμα


(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)


Λίστες με ελεγχόμενους πολιτικούς για παράνομο πλουτισμό, καταθέσεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από πολιτικούς, διορισμοί τέκνων, φίλων και κουμπάρων.

Ένα μίγμα που σαφέστατα είναι ακατάλληλο για να φτιάξει κανείς παστίτσιο αλλά είναι υπέρ - κατάλληλο για να φτιάξει κανείς μια μαφιόζικη ομάδα.

Ο Βαγγέλας θα βγάλει τα παντελόνια για να αντιμετωπίσει τον Χατζηνικολάου. Να βάλει και εισιτήριο την ώρα του στριπτίζ να καλύψουμε καμιά μαύρη τρύπα.

Είμαι καθαρός δήλωσε ο μη παραιτημένος και μη εκτελών χρέη προέδρου Βαγγέλας. Δεν νομίζω να τον κατηγόρησε κανείς ότι είναι βρώμικος. Το αντίθετο έγινε. Οι κατηγορίες είναι ότι ακόμα και τα χρήματα τα έπλενε.

Στην αρχή ο Βαγγέλας σκεφτόταν να παραιτηθεί αλλά όπως είπαν στα μεγάλα δελτία προπαγάνδας αφού πιστεύει ότι δεν δένουν κατηγορίες εναντίον του δεν θα παραιτηθεί.

Δηλαδή ο πρόεδρος της βουλής δεν γνωρίζει αν έχει κάνει ξέπλυμα και περιμένει την δικαιοσύνη για να του το πει. Άντε βρε τυφλή δικαιοσύνη, μίλα να ξέρει και ο άνθρωπος. να παραιτηθεί ή όχι;

O πρόεδρος της βουλής θα μιλάει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα καθώς ο λόγος του είναι ακατάλληλος για ανηλίκους.

Κρίμα που δεν μπήκε και η Τζούλια στην βουλή να γυρίσει και μια ταινία με τίτλο «θα σου σκίσω το κουστούμι».

Ο Βαγγέλας μίλησε σε

Συνεχεια: http://mikrosfokion.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: