Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Αγοράστε και πουλήστε ξύλα από το internet !!!

Πλατφόρμα Εύρεσης Τιμών και Αγοραπωλησίας Στερεών Καυσίμων
Η 1η Πανελλήνια Κοινότητα αγοραπωλησίας στερεών καυσίμων και υπηρεσιών είναι γεγονός. Λέγοντας στερεά εννούνται κυρίως  καυσόξυλα, πέλλετ, μπρικέτες, κάρβουνα. Κατασκευάστηκε για...
να εξυπηρετήσει τόσο τους εμπόρους όσο και τους καταναλωτές προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύνολο ανθρώπων που ενδιαφέρονται να αγοράζουν από το διαδίκτυο στερεά καύσιμη ύλη και από την άλλη να υπάρξει μια κοινότητα εμπόρων οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Η πλατφόρμα καλεί τους εμπόρους να εισάγουν στοιχεία για τα προϊόντα που διαθέτουν και τις περιοχές που παραδίδουν. Οι καταναλωτές αρκεί να αναζητήσουν σύμφωνα με κατηγορία προϊόντος και την περιοχή στην οποία διαμένουν για να δουν τη λίστα με τους εμπόρους που προσφέρουν τα προϊόντα τους, την αξιολόγηση του κάθε έμπορου αλλά και το κόστος στη μονάδα μέτρησης. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να επιλέξουν από τους καλύτερους, να τους αναδείξουν και να παροτρύνουν άλλους καταναλωτές να τους προτιμήσουν!
Σκοπός κατασκευής της πλατφόρμας είναι να μπορέσουμε να παρέχουμε ποιοτικότερα προϊόντα στον τομέα των στερεών καυσίμων και σε πιο ανταγωνιστικές τιμές.
www.ksyla.gr - Πλατφόρμα Αγοραπωλησίας Στερεών Καυσίμων

Δεν υπάρχουν σχόλια: