Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Γιατί τώρα που έρχεται η Μέρκελ δεν κάνουμε μια Topless love διαμαρτυρία ;

Η οικονομική κρίση στην Ισπανία έχει πυροδοτήσει για μία ακόμη φορά την κοινή γνώμη, με αποτέλεσμα ο ισπανικός λαός να βγαίνει ξανά στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Rajoy.....

 
Σε μια από τις πρόσφατες συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων, όμως, την παράσταση έκλεψε η 27χρονη Αμερικανίδα, καταλανικής καταγωγής, Jill Love, η οποία δεν δίστασε να εμφανιστεί topless για να περάσει το μήνυμά της. Το πλακάτ που είχε μαζί της η νεαρή γυναίκα που εργάζεται ως μοντέλο και σκηνοθέτης έγραφε: «Αγάπη-Επανάσταση. Η αγάπη μας ενώνει. Είμαστε όλοι ίδιοι. Γεννηθήκαμε ελεύθεροι και θα πεθάνουμε ελεύθεροι».
 
 
Παρ' όλα αυτά, το μήνυμά της πέρασε σχεδόν απαρατήρητο, αφού τα βλέμματα, οι φωτογραφικοί φακοί και οι κάμερες εστίαζαν αποκλειστικά στα στητά της στήθη. 
 
 
Σε συνέντευξή της μάλιστα δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που προχωράει σε μια τέτοιου είδους διαμαρτυρία: «Έχω κάνει το ίδιο κατά την διάρκεια της διαδήλωσης Occupy Oakland στο Σαν Φρανσίσκο. Θεωρώ ότι το γυναικείο στήθος είναι πολύ ισχυρό όπλο διαμαρτυρίας. Έτσι άλλαξαν τον κόσμο οι χίπηδες τη δεκαετία του 1960. Τα γυμνά στήθη και τα λουλούδια ήταν τα πιο δυνατά τους όπλα».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: