Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ομαδική παράκρουση

Η “υπεύθυνη” κυβέρνηση παρ’ ότι ρωτήθηκε εκατοντάδες φορές και μέσω των blogs χιλιάδες, μυριάδες φορές δεν απάντησε τι συμβαίνει μ’ αυτά τα περίεργα chemtrails. Ας, τουλάχιστον, μας απαντήσει εκτός από βαρέα μέταλλα και αλουμίνιο η gourmet συνταγή που μας ραντίζει περιέχει και τίποτε χασίς. Ή , ποιος ξέρει, μπορεί και στο νερό, στο ψωμί, τα χάπια, στο γλυκό ή κακόβουλο αεράκι που μας φυσάει. Δεν μπορεί, ο Ελληνικός λαός τελεί μαστουρωμένος. Κουβαροχτυπημένος!
Αλλιώς δεν εξηγούνται οι περίεργες απαντήσεις στα διάφορα γκάλοπ. Να ψηφίζει πρώτο κόμμα τον Σύριζα με 22.5% και τον αρχηγό του, τρίτο στην σειρά πίσω από τον αρχηγό του 5% Φώτη Κουβέλη! Ούτε οι καλύτεροι ψυχαναλυτές θα βγάλουν συμπέρασμα. Να ψηφίζεται ο Στουρνάρας 50% ικανότερος πέραν(;), την ίδια μέρα που καταθέτει την αναλγησία μαζί με την γραφή, υποκάτωθεν της υπογαστρίου χώρας, της δημοκρατίας και την  παράκαμψή της με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Τρικυμία εν κρανίω. Η μόνη εξήγηση. Αλλά πόθεν προέρχεται; Από αυθυποβολή, με το πες πες στα παπαγαλοκάναλα; Κάτι σαν το μεγάλο φαγοπότι όπου ο σκασμένος από φαγητό και με την προτροπή των άλλων έσκουζε “πεινάαααω, πεινάαααω” Και καλά όλοι παρακολουθούν τα χαζοκάναλα; Όχι βέβαια. Άρα τα γκάλοπ είναι επιλεκτικά; Ή φτιαχτά; Θα μου πεις παραβιάζω ανοιχτές πόρτες, εγώ ο έξυπνος.
Άντε όμως να το πεις στην γιαγιά μου, που ψηφίζει, και μόλις τ’ άκουσε αναφώνησε “βρε δεν σας είπα, ο κόσμος το πήρε χαμπάρι το Τσιπράκι ότι δεν είναι αριστερός” Ο Κουβέλης όμως; Η Αλέκα;
Που ξέρεις, όλα είναι πιθανά σ’ αυτή την απίθανη χώρα που ζούμε. Μπορεί και να τον δούμε στην  προεδρία της  δημοκρατίας. Από πού ήρθε ο σημερινός πρόεδρος; Από το ΥΠΕΞ του ΠΑΣΟΚ!
Τι άλλο μπορεί να σημαίνει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και ικανότερος ο Φώτης Κουβέλης. Λέτε να το δούμε κι αυτό. Είπαμε όλα είναι πιθανά.
Και κάτι ακόμη, θα δώσουν επιδότηση για αποκωδικοποιητή της ψηφιακής τηλεόρασης; Ά, όχι; τι καλά! Η γιαγιά μου σχεδόν χωρίς εισόδημα (προσφορά/αρπαγή στην διάσωση) και χωρίς να βλέπει τα κανάλια ίσως και να μην τους ξαναψηφίσει. Άρχοντες, χάνετε ψηφαλάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: