Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Και πολιτικό deal Σγουρού-Σαμαρά!

Μετά τις «αγάπες» αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ, πρωθυπουργός και περιφερειάρχης έχουν ήδη προχωρήσει και σε παρασκηνιακή συμφωνία με πολιτικό περιεχόμενο!

Για «αγάπες» Σγουρού - Σαμαρά αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ, έκανε αποκαλύψεις το newsbomb.gr τις προηγούμενες μέρες, με εκτενείς αναφορές στο «βάστα με να σε βαστώ», δηλαδή ο ένας να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη χρηματοδότηση του Ινστιτούτου....
όπου είναι επικεφαλής ο αδερφός του πρωθυπουργού (σε καιρούς άγριας, αβάσταχτης λιτότητας για τον πενόμενο λαό) και ο άλλος να «βοηθά» σε προκλητικότατες και πέραν της νομιμότητας δαπάνες, αδιαφανείς, για έξοδα... προβολής της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας!

Φαίνεται ωστόσο ότι δεν είναι τα πάντα... χρήμα (και αδιαφάνεια και πρόκληση οικονομική)!

Φαίνεται ότι το φλερτ μεταξύ του νεοδημοκράτη πρωθυπουργού και του πασόκου περιφερειάρχη πέραν των οικονομικών παραμέτρων έχει και (ενδιαφέρουσες) πολιτικές προεκτάσεις!

Άλλωστε τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Σήμερα το newsbomb.gr αποκαλύπτει ότι πρωθυπουργός και περιφερειάρχης έχουν ήδη προχωρήσει και σε παρασκηνιακή συμφωνία με πολιτικό περιεχόμενο!

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, ο Γ. Σγουρός, ο οποίος έχει εκλεγεί περιφερειάρχης Αττικής υπό τη σημαία του ΠΑΣΟΚ (υπενθυμίζουμε...) τώρα θέλει να διεκδικήσει το δήμο Αθηναίων!

Επειδή όμως για την διεκδίκηση του πρώτου δήμου της χώρας η στήριξη του ΠΑΣΟΚ του είναι ουσιαστικά άχρηστη, διότι αφενός τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ έχουν πέσει στα Τάρταρα και αφετέρου το ΠΑΣΟΚ στήριξε το νυν δήμαρχο Γ. Καμίνη, ο Γ. Σγουρός έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τη Ν.Δ. για να τον στηρίξει!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες έχει αποσπάσει τη στήριξη του Β. Κικίλια (ο οποίος ήταν αντίπαλός του στη διεκδίκηση της Περιφέρειας...) ενώ έχει πραγματοποιήσει σχετικές επαφές και με βουλευτές, στελέχη καθώς και νυν και πρώην «γαλάζιους» υπουργούς και έχει αποσπάσει την στήριξη αρκετών απ' αυτούς!

Στην προσπάθειά του αυτή στηρίζεται επίσης και απ' τον Μιχ. Χρυσοχοϊδη, αλλά η μεγάλη κίνησή του είναι ότι:

• Έχει κάνει επαφές και με στελέχη του Μαξίμου και έχει υποσχέσεις ότι θα στηριχτεί επίσημα απ' τη Ν.Δ.!

Ύστερα απ' αυτά έχει κανείς αμφιβολία αν «το ένα χέρι νίβει το άλλο»;

Θα δούμε πολλά ακόμα και θα τρίβουμε τα μάτια μας από εκπλήξεις...

newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: