Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

Ο Πάγκαλος και ο θησαυρός του... Αλή Πασά

Τις δικαιολογίες όλων όσοι συνεχίζουν να τρώνε, όλων όσοι θέλουν να δημιουργούν το άλλοθι του κινήματος «δεν πληρώνω, κάποιος άλλος θα πληρώσει για μένα» καταγράφει ο κ. Θ. Πάγκαλος στην ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου του «Τα φάγαμε όλοι μαζί».
Ιδού λοιπόν ποια ποσά καταγράφει ο πρώην αντιπρόεδρος που ακούγεται (έως σήμερα) ότι θα δοθούν στην Ελλάδα, για να ξεπληρώσει το χρέος της και τα οποία επικαλούνται πολλοί...
συμπατριώτες μας για να «συνεχίζουν να τρώνε»: «Εχουμε ακούσει ότι θα δοθούν 600 δισ. ευρώ από ομογενείς της Αμερικής, 350 δισ. ευρώ που μας οφείλουν οι Γερμανοί για πολεμικές αποζημιώσεις (ενώ ουδείς ζητάει σοβαρά και μεθοδευμένα τα 100 δισ. που όντως μας οφείλουν από το κατοχικό υποχρεωτικό δάνειο), 1.000 δισ. που έχουμε να λάβουμε από τα πετρέλαια που θα βρούμε και θα εκμεταλλευτούμε αορίστως».
Η καταγραφή όμως του κ. Πάγκαλου δεν σταματά εδώ, αφού θα έχουμε «άλλα 900 δισ. που θα βγάλουμε από την εκμετάλλευση κοιτασμάτων χρυσού, ουρανίου, όσμιου και άλλων πολύτιμων μετάλλων, 350 δισ. από την εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας, 200 δισ. από τον θησαυρό του Αλή Πασά που θα τον βρούμε στον βυθό της Λίμνης των Ιωαννίνων, 300 δισ. ο θησαυρός του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που ομοίως θα βρούμε σε γνωστή στους ειδήμονες τοποθεσία και τέλος 1.000 δισ. που μπορεί να εισπράξουμε από τα Ελοχίμ, την Ατλαντίδα, τους Πελασγούς και άλλα περίεργα όντα και πολιτισμούς».

Βηματοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια: