Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Η ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ….ΑΛΑ ΚΑΡΤ

Αυτή η ‘εργολαβία’ της …’μοιρολογίστρας’ που έχει αποκτήσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τώρα τελευταία, μας αποκαλύπτει τελικά, έναν μεταλλαγμένο παλαιοκομματισμό της δεκαετίας του 80, πασπαλισμένο με αριστερίστικους δήθεν νεοτερισμούς, οι οποίοι οδηγούν σε ποταμούς κροκοδείλιων δακρύων πάνω στα πανό κάθε λογής διαδηλωτών, που μοναδικό σκοπό έχουν την κατάληψη της εξουσίας και την επιστροφή της χώρας στον αστερισμό του Σοβιετικού κρατισμού του…. Ανδρεοπαπανδρεισμού!
Διαβάσαμε την ατυχέστατη – για μια ακόμη φορά- δήλωση της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τα βάζει με τους ….κακούς αποκωδικοποιητές, που μας αναγκάζουν οι κεφαλαιοκράτες να αγοράζουμε με το ζόρι για να βλέπουμε …ψηφιακά!
Ξέχασε σκόπιμα η κυρία, ότι οι κάτοικοι του Χορτιάτη Θεσσαλονίκης διαμαρτύρονται εδώ και χρόνια για το ‘δάσος των κεραιών’ που υπάρχει δίπλα τους και τους …εμπλουτίζει τόσον καιρό με ραδιοκύματα!
Ξέχασε σκόπιμα η κυρία, ότι τώρα οι κεραίες θα φύγουν από το βουνό – αφού πέφτουν οι τίτλοι τέλους για το αναλογικό σήμα- και θα αποκατασταθεί ο βιασμός της φύσης που υπήρξε κατά συρροή στην περιοχή. Οικολόγος ….αλα κάρτ. Την ανακοινωσούλα όμως τη βγάλαμε. Πεταχτήκαμε….
Για «υποχρεωτική επιβάρυνση του μέσου οικογενειακού προϋπολογισμού, με την αγορά αποκωδικοποιητών», κάνει λόγο η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, μ` αφορμή την διακοπή του αναλογικού τηλεοπτικού σήματος στο νομό Κιλκίς, απ` τις 14 Δεκεμβρίου. «Δε θα μας περάσουν ότι το φυσιολογικό είναι ό,τι ευνοεί τα συμφέροντα των εταιρειών», λέει η κ. Αγαθοπούλου στη δήλωσή της!
Σχόλιο: Ενώ αν….πουλούσαν τους αποκωδικοποιητές τα φαρμακεία ε; Τι καλά που θα ήταν!
http://neaporeiakilkis.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7817.html

http://neaporeiakilkis.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3994.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: