Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Άδωνις για Καμμένο ''Είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης''

Σκληρή επίθεση, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις, εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου αλλά και κατά του Αλέξη Τσίπρα.
«Είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια! Δεν υπάρχει δεύτερος! Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική! Το ότι αυτός ο άνθρωπος ...

πήρε 10%, είναι δείγμα τρομερής παρακμής», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για τον Πάνο Καμμένο, μιλώντας στο Bήμα FM.

«Έβγαζε» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, «τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ψεύτη, όλοι οι άλλοι τον καταλαβαίναμε ότι λέει ψέματα – πλην αυτών που τον ψηφίσανε δυστυχώς – και τώρα βγαίνουν οι δικοί του και αποκαλύπτουν πως ο ίδιος είχε δώσει το χαρτί. Το ακόμα χειρότερο, βέβαια, είναι η εμπλοκή Βουλγαράκη».

«Ο Καμμένος, που μέχρι πριν από μια εβδομάδα μάς έκανε μαθήματα ηθικής με το δάχτυλο στη Βουλή. Έστω κι έτσι, ελπίζω οι ψηφοφόροι του, που είναι άνθρωποι καλών προθέσεων, αγνοί Έλληνες που ήθελαν να αντιδράσουν στην πίεση που δέχτηκε η χώρα, να κατάλαβαν το λάθος τους», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.
«Ο Τσίπρας τα παντελόνιασε τα λεφτά»
Ο κ. Γεωργιάδης έβαλε στο στόχαστρό του και τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι δεν πλήρωσε το χαράτσι της ΔΕΗ.

«Έκανα πριν από ενάμιση μήνα μια ταυτόχρονη ερώτηση στο υπουργείο Περιβάλλοντος για το αν πλήρωσε το χαράτσι, και στο υπουργείο Υγείας για το αν το κατέθεσε στο ΚΕΘΕΑ. Το υπουργείο Περιβάλλοντος πήγε να τον προστατέψει και μου έστειλε μια ασαφή απάντηση. Την ημέρα που ανακοινώθηκε η απάντηση, προ εικοσαημέρου, ο κ. Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση είπε πως βεβαίως ο κ. Τσίπρας δεν πλήρωσε το χαράτσι κι έδωσε τα λεφτά εκεί που είχε πει. Η απάντηση του υπουργείου Υγείας που μου ήρθε χθες αναφέρει ότι δεν υπάρχει κατάθεση στο όνομα του κ. Τσίπρα, αλλά υπάρχουν πολλές ανώνυμες δωρεές. Όταν κάποιος λέει δημοσίως πως θα δώσει το χαράτσι στο ΚΕΘΕΑ, δεν τον πιάνει ξαφνικά η σεμνότητα να πάει να τα δώσει ανώνυμα. Αφού υποτίθεται πως το κάνει για λόγους συμβολισμού. Ο κ. Τσίπρας τα παντελόνιασε τα λεφτά. Επειδή είναι Τσίπρας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και σου λέει «σιγά μη μου κόψουν και το ρεύμα», πηγαίνει και κάνει μαγκιές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γαλάζιος βουλευτής.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο μπουμπουκος τιμητης των παντων στην χωρα αυτη; Νομιζω οτι ειναι ο πλεον ακαταλληλος για ηθικολογιες ο συγκεκριμενος ανθρωπος

web design - Κατασκευή ιστοσελίδων - Προώθηση ιστοσελίδων

pluton είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=9vMdgDNSWus


pluton είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=O1-xK_hX5zk&feature=endscreen&NR=1