Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ο 11 χρονος Θανάσης «ξετρέλαινε» τους Γερμανούς


Ένα Ελληνόπουλο έχει «ξετρελάνει» τους Γερμανούς και πολλοί δεν διστάζουν να μιλούν για έναν μελλοντικό Παβαρότι. Πρόκειται για τον 11άχρονο, Τίμωνα Θανάση.
Μόλις πέντε χρονών ήταν, εκμυστηρεύεται στο ΠΥΓΜΗ.gr, ο πατέρας του νεαρού Έλληνα, Σωκράτης Θανάσης, όταν και στο κονσερβατόριο της Φρανκφούρτης μάγεψε τους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Μάλιστα, επειδή δεν φαινόταν, ο καθηγητής τον ανέβασε στο πιάνο για να μπορούν όλοι να...
τον βλέπουν, προσθέτει, χαμογελώντας ο κ. Θανάσης.
Χαρακτηριστικό είναι ότι μια φοιτήτρια έγραψε πάνω στην περίπτωση του ταλαντούχου Τίμωνα την διατριβή της, παίρνοντας άριστα.
Οι συμμαθητές του πως τον αντιμετωπίζουν; ρωτήσαμε τον κ. Θανάση. «Είναι όλοι ξετρελαμένοι. Μάλιστα όταν εγκατέλειψε το νηπιαγωγείο, οι μικρότεροι μαθητές παρακαλούσαν στις γιορτές την δασκάλα να προσκαλέσει τον Τίμωνα να τους τραγουδήσει. Τόσο τους μάγευε η αρτιότητα και η ζωντάνια της ακόμα παιδικής φωνής του».
Τέλος, θελήσαμε να μάθουμε, πως αποφάσισε ο Τίμων να γίνει τραγουδιστής αυτού του είδους της μουσικής.
«Στην αρχή δεν το είχε πάρει τόσο σοβαρά», μας εξηγεί ο κ. Θανάσης. «Η τυχαία συνάντηση που είχε με τον Μάριο Φραγκούλη και η σοβαρότητα που του ενέπνευσε, τον ώθησαν στο να θέλει ν’ ακολουθήσει τον δρόμο της μουσικής».
Απολαύστε στα παρακάτω βίντεο το Τίμωνα Θανάση και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Ευχόμαστε να διαπρέψει, προβάλλοντας διεθνώς την χώρα μας.

pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: