Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Τραγωδία στην Εγνατία μια νεκρός και 24 τραυματίες

Μία γυναίκα νεκρή και 24 τραυματίες είναι ο απολογισμός καραμπόλας που σημειώθηκε το πρωί στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Θεσσαλονίκης - Βέροιας, στο ύψος του κόμβου Κλειδίου.
Στο δυστύχημα, που σημειώθηκε λίγο μετά ... τις 8:30 π.μ., ενεπλάκησαν τουλάχιστον 19 οχήματα, πολλά από τα οποία έχουν μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε στην περιοχή ένα φορτηγό ανετράπη, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν διαδοχικά από πίσω τα υπόλοιπα οχήματα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά των τραυματιών σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας. Κατά πληροφορίες, ανάμεσα στους τραυματίες υπήρχε και μία έγγυος γυναίκα, η οποία φαίνεται ωστόσο πως δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο σημείο παραμένουν άνδρες της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής, ενώ ο δρόμος παραμένει κλειστός και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Βέροιας - Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: