Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Νίκησαν οι ιμάμηδες, άφωνα τα...γιουσουφάκια!


   

 Μεγάλη βραδιά χτες στη Βουλή, με τον τίτλο μας να παραπέμπει φυσικά ευθέως στην πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξης πολιτών του «Σπάρτακου» – Πραγματικός θρίαμβος της δημοκρατίας, της διαφάνειας και κυρίως της ίδιας της Θράκης, πάνω στα ζοφερά σχέδια του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής και των εμετικών λακέδων του!
    Ναι, αυτές ακριβώς που…
βλέπετε στη φωτογραφία, τις παραδώσαμε χτες βράδυ στο τουρκικό φασιστομάγαζο της οδού Ιώνων, καθώς και στο ανεκδιήγητο μισελληνικό σκυλολόι της τοπικής ΔΗΜΑΡ. Βγήκαν και τις παρέλαβαν αντιστοίχως δύο από τους επιφανέστερους Τούρκους της Κομοτηνής, ήτοι ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ αυτοπροσώπως και ο ερίτιμος κύριος Δάμων Δαμιανός (τους βλέπετε και μαζί στη 2η φωτογραφία, από την προ 3 μηνών εορτή για την ίδρυση της…Τουρκικής Δημοκρατίας, παρέα και με τα άλλα βασικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ Ροδόπης Αχμέτ Ιλχάν και Συμεών Σολταρίδη). Όσο για τα μούτρα τους, την ώρα που μάθαιναν πως πέρασε από τη Βουλή η τροπολογία για τους ιμάμηδες (ναι, η τροπολογία που με τόση λύσσα πολέμησαν, μαζί με όλους τους υπόλοιπους πράκτορες, ρουφιάνους και πλεγματικούς εθνοφοβικούς κοπρίτες), μπορεί να μην τα είδαμε, αλλά σίγουρα τα φανταζόμαστε – και φυσικά…θα παραληρούμε καιρό από ηδονή! Πάνω απ’ όλα όμως θα πανηγυρίζουμε, γιατί χτες το βράδυ αποφεύχθηκε τελικά μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της σύγχρονης Θράκης, μιας σελίδας που θα έσπρωχνε ουσιαστικά το σύνολο των ιμάμηδων της Θράκης υπό την άμεση προξενική επιρροή με όλες τις σχετικές παρενέργειες!
    Όπως έλεγε μουσουλμάνος φίλος και συνοδοιπόρος μας προχτές το βράδυ, την ώρα που φούντωναν οι φήμες ότι η τροπολογία έβαινε προς απόσυρση, «μετά από αυτό, η ελληνική κυβέρνηση ας σηκώσει πια από μόνη της και την κόκκινη σημαία με την ημισέληνο στη Θράκη, να τελειώνουμε»! Ενδεικτικό και αυτό για το μέγεθος της ενδεχόμενης καταστροφής. Τελικά όμως αυτό δεν έγινε! Για την ιστορία να αναφέρουμε εδώ τη δήλωση του Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, που αιτιολογώντας την εκ μέρους του αποδοχή της βουλευτικής τροπολογίας (με την οποία τελικά συμφώνησαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά και η Χρυσή Αυγή) είπε πως «η επιλογή που προσφέρουμε δεν είναι μια συνολική ρύθμιση. Υπό αυτή την έννοια δέχθηκα την συζήτηση της τροπολογίας, αλλά θεωρώ ότι θέματα όπως αυτά που άπτονται του εθνικού συμφέροντος θα πρέπει όλοι να τα αντιμετωπίζουμε με νηφαλιότητα κι έναν τρόπο που δεν δημιουργεί προβλήματα».
    Πολύ ενδιαφέρουσα και η συζήτηση που είχε προηγηθεί στη Βουλή, κατά την οποία λέχθηκαν (και από τον Πάνο Καμμένο, αλλά και από άλλους βουλευτές) σημαντικά πράγματα για τον Τούρκο πρόξενο και τον άθλιο ρόλο του στη συγκεκριμένη ιστορία, πράγματα που εμφανώς παρέπεμπαν σε δικές μας αποκαλύψεις των προηγούμενων ημερών. Στις ίδιες αποκαλύψεις που κάνουν εδώ και μια εβδομάδα τον γύρο του Διαδικτύου. Δεν το λέμε φυσικά για να περιαυτολογήσουμε, μέσα όμως στους καιρούς της υποταγής και της διάλυσης που ζούμε, δεν πειράζει να χαμογελούμε και πότε-πότε με κάποιες επιτυχίες της πατρίδας. Και διπλή είναι φυσικά η ικανοποίηση, όταν ξέρουμε ότι βάλαμε κι εμείς ένα μικρό – ένα απειροελάχιστο έστω – λιθαράκι σε αυτές. Ο αγώνας όμως φυσικά δεν σταματάει εδώ. Ο αγώνας συνεχίζεται δριμύτερος και ανένδοτος. Απέναντι και στο Προξενείο και στις αναρίθμητες πρακτοράντζες του, αλλά και σ’ όλα εκείνα τα απίστευτα εθνομηδενιστικά προδοτικά τομάρια που ζουν ανάμεσά μας…

 http://proxeneio-stop.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια: