Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Στο νοσοκομείο Υγεία νοσηλεύεται ο Κ.Μητσοτάκης


Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης έχασε την ισορροπία του και έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει, το πρωί της Τετάρτης, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο...

Ακρωτήρι. Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για κάταγμα ισχίου. Ο πρώην πρωθυπουργός νοσηλεύθηκε αρχικά σε ιδιωτική κλινική των Χανίων, ωστόσο οι θεράποντες ιατροί του συνέστησαν να μεταφερθεί στην Αθήνα, όπου και θα εκτιμηθεί η κατάσταση και ο τρόπος αντιμετώπισης του τραυματισμού του. Οπως έγινε γνωστό από την οικογένειά του, εκλήθη αεροσκάφος αεροδιακομιδής προκειμένου ο πρώην πρωθυπουργός να διακομιστεί στο νοσοκομείο «Υγεία», το βράδυ της Τετάρτης. Εκεί θα λάβει την απαραίτηση ιατρική φροντίδα προκειμένου στη συνέχεια να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ανανεωμένο

Με ελικόπτερο εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία ο Κων/νος Μητσοτάκης από τα Χανιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα υποβληθεί σε επέμβαση, όχι όμως άμεσα, αλλά σε λίγες ημέρες, λόγω της αντιπηκτικής αγωγής που λαμβάνει.
Έτσι θα χρειαστούν δύο τουλάχιστον μέρες μέχρι τη ρύθμιση της αντιπηξίας του προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επιπλοκές κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: