Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Πάγκαλος : Καλά έκανε ο Γιωργάκης και μας πήγε ΔΝΤ !

Ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος αφού στήριξε την επιλογή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης στη συνέχεια έκανε λόγο για βλαχοβουλευτές και κουρελοαριστερά.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM είπε: .....


«Eίδαμε ότι πλησίαζε ο μήνας να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις και ό,τι είχαμε διαθέσιμο, είχε τελειώσει. Είναι πολύ απλό. Δεν είχε τίποτα το συρτάρι, δεν είχε το σεντούκι, που λένε και οι βλαχοβουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Άρα, από κάπου έπρεπε να δανειστούμε χρήματα.

Γιατί μας πειράζει το ΔΝΤ; Επειδή έχει κακή φήμη στην πάσης φύσεως κουρελοαριστερά, η οποία δυστυχώς αυτή τη στιγμή εκφράζει την αντιπολίτευση; Τι είπε που μας ενόχλησε; Να μαζέψουμε τους φοροφυγάδες που κερδοσκοπούν σε βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων; Αυτό η ελληνική Αριστερά δεν το θέλει και το πολεμάει. Προσπαθεί να το αποφύγει, συνθηματολογεί για τη φοροδιαφυγή. Κάθε φορά που υπήρξαν μέτρα για τη φοροδιαφυγή, τα καταψήφισαν και το ΚΚΕ και ο Συνασπισμός».

Στη συνέχεια σχολίασε και την Δημόσια Τηλεόραση υποστηρίζοντας πως «η σταλινική προπαγάνδα έχει διεισδύσει στο αγγειακό μας σύστημα. Ο σταλινισμός επικρατεί. Η ΕΡΤ είναι ένα σταλινικό ραδιόφωνο και τηλεόραση».

Τέλος αναφερόμενος στην εκταμίευση της δόσης και τη ρευστότητα στην αγορά είπε «ο κόσμος σκέφτεται «αν δεν έχω πάρει εγώ τα λεφτά, δεν έχει καμία σημασία». Και ενισχύουμε αυτή την νοοτροπία «ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: