Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Π. Καμμένος: «Όχι άλλη ασυλία σε Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου»

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κατέθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος καλώντας τον να σταματήσει να «προστατεύει τους κ.κ. Γιώργο Παπανδρέου και Γιώργο Παπακωνσταντίνου».
Αφορμή, αποτελεί οι δικαστική εξέλιξη και η άσκηση ποινικής δίωξης στον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου από τους οικονομικούς εισαγγελείς για την υπόθεση...της αύξησης του ελλείμματος της Ελληνικής οικονομίας που οδήγησαν στην ένταξη της χώρας στον μηχανισμό στήριξης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος αναφέρει «Σήμερα Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης σε συνδυασμό με το ν. 1608/50 περί καταχραστών δημοσίου χρήματος και το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.
 
Ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός:
 
Για πόσο καιρό ακόμη σκοπεύετε να διατηρήσετε στη θέση του τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου προστατεύοντας έτσι τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον πρώην Υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: