Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Τους χαρίσαμε το γάιδαρο

Φίλε Χαραλάμπη όπως θά διάβασες την ομιλία του κ. Σπύρου και την άπάντηση που έδωσε ο Αύστραλός Πρέσβης κύριος C.A.Edwards στόν Στρατηγό Παπαγιανάκη , ήταν απόλυτα είλικρινείς. ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΓΑΪΔΑΡΟ.!!!
Η κυρία Clinton σίγουρα ξέρει ιστορία, αλλά ξέρει καλύτερα τα συμφέροντα της Αμερικής. Την εύθύνη τη φέρνουν οι Ελληνες διοικούντες οι Ελληνες ΠΡΟΔΟΤΕΣ ....
Η είρωνία των Ελλήνων πολιτικών δεν έχει τέλος. Ασφαλώς θα θυμάσαι πρίν από 4-5 χρόνια Καρατζαφέρης και Ψωμιάδης μάζεψαν τον ελληνισμό στην Θεσαλονίκη δήθεν ενδιαφερόντουσαν για την ίστορία, που η ίδιοι την πουλησαν. << και μην πούν σήμερα δεν διάβασαν τη ψήφιζαν >> Και να μήν ξεχνάμε τους αγώνες του άπόδημου Ελληνισμού . Ελληνοαυστραλών ,Ελληνοαμερικανών, και των εδώ Ελληνοκαναδών. Αγώνες με βροχή και κρύο. Οταν λέμε κρύο το θερμόμετρο να δείχνη 45 βαθμούς κάτω του μηδέν. Οι μισοί γύρισαν σπίτια τους μέ πούντα.!!!
Τούς πιστέψαμε, και μας εξαπάτησαν .
Και η ύποκρισία συνεχίζεται και μέχρι σήμερα. Βλέπε τελευταίες δηλώσεις Ελλήνων πολιτικών, για κόκκινες γραμμές. Μας κοροϊδεύουν.!!!!
Πρίν τρία χρόνια περίπου ο μεσολαβητής κύριος Mathew Nimits << Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμφώνησαν για μεσολαβητή την ώρα που δήλωναν οτι το όνομα Μακεδονία δεν είναι διαπραγματεύσιμο >> ερωτηθής από ελληνα δημοσιογράφο τι θα συμβεί σε περίπτωση που οί Σλάβοι κερδίσουν το όνομα της Μακεδονίας, και ποιές οί έπιπτώσεις πάνω στα Ελληνικά συμφέροντα από αύτό το συμβιβασμό.
Η άπάντηση του Αμερικανού διπλωμάτη ήταν σαφής.......... Οι Ελληνες δεν θα έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.!!!!
Straight forward άπάντηση, και οχι διπλωματική. Οπως εγώ το άντιλαμβάνομαι χωρίς να παριστάνω τον sophisticated Ακαδημαϊκό μας προειδοποιεί..........Μην κάνετε άλλες Μαλακίες.!!!!!!
SO ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΓΑΪΔΑΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ . !!!!!!!

Peter Triantafyllos Toronto

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά νομίζω οτι ο κύριος Χρήστος Μαλασπίνας στο Panhellenic post online πριν 2-3 μήνες δημοσίευσε δηλώσεις κάποιου οτι κάποιοι πληρώθηκαν για το ξεπούλιμα της Μακεδονίας . Ας μας κάνη την χάρι να το ξανά δημοσιεύση .

Δεν υπάρχουν σχόλια: