Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Το ΣΔΟΕ σχετίζει την Μ. Παπανδρέου με τον λογαριασμό μαμούθ ( 500 εκ. ) της λίστας

Επιμένει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος να εμπλέκει την μητέρα του πρώην πρωθυπουργού στην υπόθεση

«Πονεκέφαλος» και ανησυχία επικρατεί στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, με την επιμονή του ΣΔΟΕ να σχετίζει την μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, Μαργαρίτα Παπανδρέου, στην πολύκροτη υπόθεση της «Λίστας Λαγκάρντ».
Πιο συγκεκριμένα ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ επανέλαβε ενώπιον των μελών της επιτροπής, όσα είχε αναφέρει και στους οικονομικούς εισαγγελείς.


«Πάλι ρώτησα τους κυρίους διευθυντές αν γνωρίζουν κάτι. O κ. Λέκκας, Διευθυντής της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Συντονισμού Ελέγχων της Κεντρικής Υπηρεσίας, στη συζήτηση που κάναμε, μας είπε παρουσία όλων των Διευθυντών, ότι ακούγεται πως υπάρχει όνομα γυναίκας στη λίστα με 500 εκατομμύρια. Εγώ κάνοντας τον αφελή του είπα: "δε μας λες το όνομα να μας φύγει και η περιέργεια;" Τότε ο κ. Λέκκας ανέφερε το όνομα της κ. Μαργαρίτας Παπανδρέου», είπε ο κ. Στασινόπουλος.

Εν συνεχεία ο κ. Στασινόπουλος ρωτήθηκε από τα μέλη της επιτροπής αν το ΣΔΟΕ ελέγχει την συγκεκριμένη κατηγορία, και στην περίπτωση που την ελέγχει, ποια είναι τα ευρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ως απάντηση ο κ. Στασινόπουλος αρκέστηκε να πει πως διενεργείται συνολική έρευνα για όλα τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στην λίστα και πως θα υπάρξει στο τέλος σχετικό πόρισμα, παρέπεμψε όμως για περισσότερες πληροφορίες στον αρμόδιο διευθυντή της υπηρεσίας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Να σημειωθεί ότι το όνομα που εμφανίζεται στον λογαριασμό με τα 550 εκατομμύρια ευρώ είναι αυτό της κυρίας Μαρίας Παντελή, την κλήση της οποίας ζητά επίμονα τόσο ο κ. Βασίλης Καπερνάρος (ΑΝ.ΕΛ), παρά ταύτα η επιτροπή δεν την έχει καλέσει ακόμα.

http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: