Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Σεξ με αποκλειστικές στο Νοσοκομείο Ρίου

Αποτελεί κοινό μυστικό -εδώ και καιρό- στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου πως κάποιες από τις αλλοδαπές που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες προσφέρουν... και άλλες υπηρεσίες στους ασθενείς!
Και μπορεί να λειτουργούν «αθέατα» στα μάτια όσων...

δεν δίνουν σημασία στις κινήσεις τους, κοιτώντας αποκλειστικά και μόνο τη δουλειά τους, όμως δεν ξεφεύγουν από συναδέλφισσές τους που διαθέτουν νόμιμη άδεια και που όπως είναι φυσικό ελέγχουν τι συμβαίνει στον χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.
«Όχι απλά το κάνουν σε τουαλέτες, αλλά σε περίπτωση που κλείσουν συμφωνία με ασθενή το κάνουν... ακόμη και στα κρεβάτια του Νοσοκομείου. Με διάφορους τρόπους, και καταλαβαίνετε τι εννοώ» μας είπε αποκλειστική νοσοκόμα που εργάζεται στο Ρίο.
Φυσικά από την πελατεία τους δεν ξεφεύγουν... και οι συνοδοί! Μόνο που εκεί τα ραντεβού κλείνονται... για εξωτερικό χώρο!
Τριάντα ευρώ είναι η ταρίφα για όποιον θέλει τις ροζ «αποκλειστικές» υπηρεσίες των συγκεκριμένων κυριών!
Γυναίκες από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία ή και χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης κάνουν με το αζημίωτο φυσικά... ότι θέλει ο πελάτης! Ο οποίος αν μείνει ικανοποιημένος (και αν είναι ηλικιωμένος σίγουρα μένει) ζητά από τον συγγενή του... να παραμείνει στις υπηρεσίες νοσηλείας η συγκεκριμένη αλλοδαπή και μάλιστα με τρόπο... επιτακτικό!
Οι συγκεκριμένες αποκλειστικές επιτυγχάνουν με ένα σμπάρο... δύο τρυγόνια! Δεν αναφερόμαστε σε όλες όσες εργάζονται στο Νοσοκομείο, όμως σύμφωνα με τις καταγγελίες αρκετές... έχουν μεγάλη πέραση...!

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: