Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Νέα πρόκληση των Γυφτοσκοπιανών ...πιστωτική κάρτα με την φωτογραφία του Μ.Αλέξανδρου !!!

Στην έκδοση πιστωτικής κάρτας με την προσωπογραφία του Μεγάλου Αλεξάνδρου (!) -σε μια ακόμα προσπάθεια προκλητικής παραχάραξης της ιστορίας- προχώρησε στην Αυστραλία η οργάνωση «United Macedonian Diaspora» που εκπροσωπεί καταγόμενους από την ΠΓΔΜ....

Η οργάνωση αυτή, έχει δράση σε Αμερική, Καναδά, Ευρώπη και Αυστραλία και είναι γνωστή στην ελληνική ομογένεια της Αυστραλίας για τις προκλητικές της ενέργειες.

Παράλληλα, έχει δημιουργήσει ειδική ιστοσελίδα στην οποία προβάλλει την πιστωτική κάρτα αναφέροντας ότι τα έσοδα που θα προέλθουν από αυτήν θα χρησιμοποιηθούν για διάφορα προγράμματα που έχει εκπονήσει η «United Macedonian Diaspora» για την ενότητα και υποστήριξη του έργου των πολιτών που κατάγονται από την ΠΓΔΜ.

Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει το Αυστραλιανό Εθνικό Συμβούλιο (AHC) και το Αυστραλιανό Μακεδονικό Συμβουλευτικό Συμβούλιο (AMAC) κατά την επόμενη συνεδρίαση τους όπου αναμένεται να αποφασιστεί η αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας προς τον τραπεζικό οργανισμό που εξέδωσε την πιστωτική κάρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: