Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Με ελικόπτερο προσπάθησε να αποδράσει ο βαρυποινίτης Π. Βλαστός... οι φύλακες κατέρριψαν το ελικόπτερο

Συναγερμός στις φυλακές Τρικάλων μετά από κινηματογραφική απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού με ελικόπτερο!  Οι φρουροί των φυλακών πυροβόλησαν, οι σφαίρες βρήκαν το ελικόπτερο με αποτέλεσμα...
ο πιλότος να το προσγειώσει ανώμαλα στο προαύλιο των φυλακών. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν τραυματίες, όμως η επιχείρηση της Αστυνομίας και του υπευθύνων των φυλακών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες  στις 16 και 45 ένα ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν ο πιλότος και τρεις Αλβανοί προσέγγισαν το προαύλιο των φυλακών Τρικάλων, κατέβηκαν σε χαμηλό ύψος και έριξαν ανεμόσκαλα προκειμένου να ανέβει ο Παναγιώτης Βλαστός.

Οι φύλακες από δυο σκοπιές ζήτησαν από τους επιβαίνοντες να απομακρυνθούν αυτοί πυροβόλησαν και οι φύλακες υποχρεώθηκαν να ανταποδώσουν τα πυρά με αποτέλεσμα το ελικόπτερο να καθηλωθεί. Οι τέσσερις επιβαίνοντες έχουν συλληφθεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση που ξυπνάει μνήμες από τις δυο πετυχημένες αποδράσεις του Βασίλη Παλαιοκώστα από τον Κορυδαλλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: