Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Το νέο φρούτο του ΣΥΡΙΖΑ : «το ευρώ δεν είναι φετίχ»

«Λάδι στη φωτιά» της πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει η δήλωση της βουλευτού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ευαγγελίας Αμμανατίδου, η οποία υποστήριξε ότι «το ευρώ δεν είναι φετίχ».
Μιλώντας σε εκπομπή του Σκάι, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από επισήμανση...
βουλευτού του ΠΑΣΟΚ πως ο Αλέξης Τσίπρας προεκλογικά είχε πει πως το ευρώ δεν είναι φετίχ, σημείωσε: «Εδώ μιλάμε για μια κοινωνία που διαλύεται και βεβαιώς θα πούμε ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ».

Κληθείσα να διευκρινίσει τι σημαίνει αυτό, συμπλήρωσε: «Δεν είναι φετίχ, διότι αν αύριο σε βγάλουν από την  ΕΕ με τους δικούς τους όρους, εμείς τι θα λέμε;». Πρόσθεσε δε, πως «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε το πολύ απλό: είμαστε χώρα της ΕΕ, μέσα σε αυτή θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και το ευρώ δεν είναι φετίχ».

«Τώρα που η Ελλάδα κατοχύρωσε οριστικά την παραμονή της στο ευρώ και κανείς πλέον ξένος δεν το αμφισβητεί, ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς εξακολουθεί να το θέτει» σχολίασε η ΝΔ, επιτιθέμενη στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Μπορεί για τον ΣΥΡΙΖΑ το ευρώ να μην είναι φετίχ, αλλά σίγουρα είναι ταμπού. Καλό είναι να μην το αγγίζει. Οι συνεχείς μεταλλάξεις του ΣΥΡΙΖΑ μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν στη χώρα» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: