Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Συνιστώσα «Αρτέμης Μάτσας»…

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Τι είναι ο σκληρός πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλία, αδέρφια; Ένα δυσώδες παράσιτο. Κάτι σαν μανιτάρι που φυτρώνει στους κοπρώνες και στην σάπια τύρφη. Αν το φας, πας εις τόπον χλοερόν, εις τόπον αναψύξεως.
Και λέω παράσιτο, γιατί τρέφονται από την ανομία, την αναταραχή, την βία. Τα γουστάρουν και τα επιδιώκουν.Πάνω στην αρρώστια και τη σήψη μεγαλώνουν. Τα Δεκεμβριανά, η ΜΑΡΦΙΝ, οι καταλήψεις τύπου «Βίλα Αμαλία», οι βανδαλισμένοι πανεπιστημιακοί χώροι, η τρομοκρατία, οι ταραχές κι οι απεργίες, όπως και οι ...
μισελληνικές θέσεις τύπου Καρντάκ, η αμφισβήτηση πχ της Ποντιακής Γενοκτονίας, είναι το υποσυνείδητο του μέσου Συριζαίου στελέχους και βουλευτή μ’ ελάχιστες εξαιρέσεις. Κατά βάθος θαυμάζουν τους «αγωνιστές», θα ‘θελαν κι αυτοί αλλά κωλύονται, λόγω λεπτεπίλεπτης κράσης. Όποτε όμως μπορούν, κάνουν φανατικό σέρβις σε αυτούς που δεν κωλύονται και παίρνουν παγανιά τις στράτες με τα καλάσνικοφ. Απλά στην Βέροια έχει στενούς μονόδρομους κι εκεί οι χωροφύλακες είναι πιο ζόρικοι. Φευ…

Γι’ αυτό ο Αλέξης δεν τολμάει να διαγράψει τον ιδιόρρυθμο τύπο, που κάθε λίγο επαναλαμβάνει τις θέσεις του τουρκικού ισλαμοφασισμού κατά των ελληνικών συμφερόντων ή να απεμπλακεί χωρίς μισόλογα από τις Βίλες και τα ΒΠ καλάσνικοφ. Προσωπικές απόψεις, είπαν! Συνιστώσα «Αρτέμης Μάτσας» λοιπόν, στις κινηματογραφικές του δράσεις. Προσωπικές απόψεις κι η Γαϊτάνη, ο Κουράκης, ο Διαμαντόπουλος κι άλλα καλόπαιδα. Άλλη δουλειά δεν κάνουν. Είχε πει ο Κλιντ Ίστγουντ με τι μοιάζουν οι γνώμες, που καθένας έχει από μία αλλά τέλος πάντων…

Αδέρφια, μπορείς να βγάλεις το παιδί απ’ τα Εξάρχεια αλλά δεν θα μπορέσεις ποτέ να βγάλεις τα Εξάρχεια μέσα απ’ το παιδί. Δεν αλλάζουν, γιατί μέσα τους αυτό είναι. Τόσα χρόνια χορεύανε καντρίλλιες με το περιθώριο. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούϊ.

Δεν είναι όμως μόνον δικαιολογητική δύναμη και ιδεολογικό φυτώριο της τρομοκρατίας το μόρφωμα των βαρεμένων συνιστωσών, όπως αποδείχθηκε και με την ψευτοπροοδευτική υστερία για τα γεγονότα της Βελβενδούς.

Θέλουν επενδύσεις χωρίς …επενδυτές.

Θέλουν μεγάλο, φαρδύ, ξέχειλο κράτος. Διότι μόνον έτσι μπορούν να δημιουργούν κι ελέγχουν τους πελατειακούς μηχανισμούς. Άλλωστε το know how σε αυτό το έχει η «πασοκική» συνιστώσα, η οποία μόνο με πολυπληθείς ΔΕΚΟ μπορεί να μεγαλουργήσει και πάλι.

Δεν κάνουν όμως μόνον αυτό. Κάνουν και «δουλίτσες» μερικοί, μαζί με τα παπαγαλάκια της Κουμουνδούρου και σεσημασμένων επιχειρηματιών αριστεράς εκτροφής, που στο τσακ γλυτώσανε την φυλάκα για υπηρεσίες προς ξένες δυνάμεις.

Τα συντρόφια λοιπόν κάνουν και χονδροειδείς παρεμβάσεις υπέρ εντολοδόχων, εν όψει διαγωνισμών για αποκρατικοποιήσεις. Απλά το κάνουν για τη «φανέλα»; Κι οι γιοί «συντρόφων», «σύντροφοι» δεν θεωρούνται; Αλλά και με την τρομοκρατία και με τη διαπλοκή, αυτός κι αν είναι άθλος!

Ας είναι ανοιχτός διεθνής διαγωνισμός. Τα παπαγαλάκια και οι πρόθυμοι «προοδευτικοί» βουλευτές έτοιμοι να παρέμβουν, ώστε να σπιλώσουν, να σπρώξουν τα πράγματα προς εκεί που κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλία σε κάθε κρίσιμο ζήτημα βγάζει το αληθινό του πρόσωπο. Με τέτοια κοινωνική συγκυρία θα έπρεπε να σαρώνουν τα συντρόφια. Όμως αυτοί παγιδευμένοι στον μισελληνικό αριστερισμό τους ταυτίζονται με το περιθώριο, προσβάλλουν την νοημοσύνη, την εθνική ταυτότητα και τα συμφέροντα των Ελλήνων. Φτάσανε συγκυριακά στην θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όμως παραμένουν λούμπεν, τρέφονται από την ανομία, την καλύπτουν. Κι όσο κι αν θέλει ο Αλέξης να εξημερώσει κι ομογενοποιήσει τους ιδεοληπτικούς που μάζεψε, δεν γίνεται. Δεν γίνεσαι νέος Ανδρέας, όταν σου πάει τρεις δεκαπέντε κι έντεκα και δεν τολμάς να διαγράψεις ούτε αυτόν, που προπαγανδίζει μέσα από το κόμμα σου τις θέσεις του τουρκικού επεκτατισμού!

Τον μεγαλύτερο όμως εκνευρισμό τους φέρνει κάτι άλλο. Η έλλειψη δέους και σεβασμού απέναντι στην κολωνακιώτικη ή εξαρχειώτικη «αριστεροσύνη» τους, απέναντι στην γάγγραινα με την οποία μόλυναν τον δημόσιο βίο, την «πολιτική ορθότητα». Κι εμείς από εδώ, στο Antinews, είμαστε οι πρώτοι που κατεδαφίσαμε το ευτελές προσωπείο τους και φτύσαμε το αποκρουστικό ξόανο που ‘χουν δεκαετίες τώρα στήσει στην αγορά.

Κανένας σεβασμός για την αυλή, τους απολογητές και προαγωγούς της τρομοκρατίας.

Κανένας σεβασμός για τους τροφίμους των ΜΚΟ, αυτούς που στελέχωσαν τους μηχανισμούς παρακμής και λεηλασίας της χώρας, τους κηφήνες του πρυτανείου, που τώρα υποδύονται τους αγωνιστές με 7000 ευρώ το μήνα.

Κανένας οίκτος για την ψευτοπροοδευτική συμμορία που αφελλήνισε την Παιδεία μας, προσβάλλει τους νεκρούς μας και λειτουργεί ως Πέμπτη Φάλαγγα του τουρκικού ισλαμοφασισμού.

Antinews.gr

Κανένα δέος και ούτε ίχνος ελέους γι’ αυτούς που προάγουν τα συμφέροντα των παρανόμων και προσβάλλουν την πλειοψηφία και τα συμφέροντα της

Να είσαστε λοιπόν ασεβείς κι επιθετικοί, αδέρφια, απέναντί τους. Τους αξίζει και μόνο αυτό καταλαβαίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: