Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Είχαμε τον Ρουμπίνι και του Βαρουφάκη τώρα βρήκαμε και άλλον μ@λ@κ@ ...«Πουλήστε Κέρκυρα, Ρόδο και Λέσβο», προτρέπει Ινδός οικονομολόγος

Περιμένοντας και την άποψη του οικονομολόγου από το Μπαγκλαντές.

...ρε δε πάτε να @*#$%

Μπορεί η Ελλάδα να σωθεί; Σύμφωνα με τον Ινδό οικονομολόγο, Prashant Agrawal, η απάντηση είναι «ναι», ωστόσο, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την πώληση τριών μεγάλων νησιών της χώρας: Της Κέρκυρας, της Ρόδου και της Λέσβου....

Σύμφωνα με τον Ινδό οικονομικό σύμβουλο, ο οποίος γράφει και στο GQ της Ινδίας, η χώρα πιθανότατα θα περάσει μια σκληρή δεκαετία και η λύση για να ξεπεράσει πιο γρήγορα τα τεράστια προβλήματά της είναι να πουλήσει νησιά με μεγάλη αξία.
«Οι Έλληνες ερμηνεύουν την ιδέα του ξεπουλήματος νησιών ως αδιαπραγμάτευτο ζήτημα εθνικής κυριαρχίας. Ωστόσο το βασικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι έχει χρεοκοπήσει. Έχουν δανειστεί πολλά χρήματα τα οποία αδυνατούν να ξεπληρώσουν. Τουλάχιστον όχι σε αυτή τη γενιά» γράφει ο Prashant Agrawal σε άρθρο του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μόνη λύση για να σωθούν οι Έλληνες είναι να κάνουν το αδιανόητο: να πουλήσουν τα όμορφα νησιά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: