Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Show Μπερλουσκόνι : Είχα ζητήσει από τον σοσιαλιστή πρόεδρο σας ( Παπαδόπουλο τον Γιωργάκη εννοούσε ) να αγοράσω ένα Ελληνικό νησί [video] !!

Όταν λοιπόν έμαθε ότι μπροστά του βρίσκονταν εκπρόσωποι του Τύπου από την Ελλάδα, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα δίνοντας και πάλι ένα μοναδικό σόου, που μετέδωσε η εφημερίδα Repubblica.
«Είχα μιλήσει με τον πρώην σοσιαλιστή πρωθυπουργό σας Παπαδόπουλο (εννοεί τον Γ. Παπανδρέου) όπως και με τον Σαμαρά και ήμουν στο πλευρό τους, όμως δε μπορούσε να...
γίνει τίποτα με τους Γερμανούς. Είναι μια καταστροφή. Λυπάμαι πολύ», δήλωσε με περίλυπο ύφος.

Όταν ο δημοσιογράφος του ανέφερε πως τουλάχιστον στην Ιταλία το ποδόσφαιρο στέλνει ένα θετικό μήνυμα, την ώρα που στην Ελλάδα ούτε αυτό δε συμβαίνει, τότε ο Καβαλιέρε απάντησε «αν υπάρχει κάτι που εμείς στην Ιταλία μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε… Εμείς οι Ιταλοί όπως ξέρετε, τρέφουμε μεγάλη συμπάθεια για την Ελλάδα, η οποία έχει βαθιές ρίζες πολιτισμού. Έχουμε όλοι μελετήσει αρχαία ελληνικά στα σχολεία μας και είναι η χώρα που κάνουμε πιο συχνά τις διακοπές μας».

Σκεπτόμενος λοιπόν τις καλοκαιρινές εξορμήσεις των συμπατριωτών του και ίσως τις δικές του, συμπλήρωσε «είχα πει στον Παπαδόπουλο (τον διορθώνει ο δημοσιογράφος), συγγνώμη στον Παπανδρέου, αν υπάρχει μια ωραία ιδιοκτησία στην Ελλάδα και αν ήταν χρήσιμο να κάνω μια αγορά. Τώρα πια δεν έχω καν του κουράγιο, γιατί έχουν πέσει τόσο οι τιμές που θα είναι σαν να το εκμεταλλεύομαι. Το είχα πει σε εκείνον αλλά και στον Σαμαρά. Του είχα πει αν υπάρχει κάποιο νησί να αγοράσω, εγώ είμαι διαθέσιμος. Τώρα όμως σωπαίνω, γιατί με τις τιμές που επικρατούν θα είναι σαν έρχομαι για να εκμεταλλευτώ την κατάσταση».

δείτε το βίντεο
Δεν υπάρχουν σχόλια: