Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Για ποιο ναζιστικό χαιρετισμό λέτε ρε ηλίθιοι;

 
Επειδή η μαλακία έχει και τα όρια της και όλοι έπεσαν από τον ουρανό, ρίχνοντας όλα τους τα βάρη στον μικρό, είπα να γράψω μερικές λέξεις που βασανίζουν το μυαλό μου από χτες. Εγγονός του Χίτλερ ο Κατίδης.
Ας αρχίσουμε λοιπόν με τα βασικά. Ο χαιρετισμός είναι ...
Δωρικός και το χέρι έδειχνε προς τον Θεό Ήλιο. Σαφέστατα χρησιμοποιήθηκε από τον Χίτλερ αλλά αυτό δε σημαίνει πως αν κάποιος χαιρετίσει έτσι θα πρέπει να είναι και εγγονός του Φύρερ.

Δεύτερον και κυριότερο, έγινε από έναν ποδοσφαιριστή που αποδεδειγμένα είναι το κακό παιδί για τα πάντα και μόνο και μόνο στην ιδέα για το τι θα προκαλούσε, δε πρόκειται να το έκανε εσκεμμένα. Για ποιο λόγο να κάνει τόσο κακό στην καριέρα του, για μια βλακεία; Και ναζιστής να είναι στην τελική, η λογική λέει πως δε θα το έδειχνε δημόσια. Καλώς ή κακώς η ακροδεξιά σε αντίθεση με την ακροαριστερά στην Ελλάδα είναι ποινικοποιημένη.

Τρίτον και πιο γελοίο είναι ποιος κρίνει αυτό το παιδί. Π.χ Sentragoal! Δε πέρασαν δευτερόλεπτα και το εν λόγω σάιτ μίλησε για ντροπή. Να θυμίσω απλά πως ο εν λόγω αρχισυντάκτης πριν λίγο καιρό είναι ο ίδιος άνθρωπος που έκραζε συναδέλφους(όντας βολεμένος στην ΕΣΗΕΑ)... Ο ίδιος λοιπόν άνθρωπος έβγαλε τη γραμμή που θα ακολουθηθεί για τον κάθε Κατίδη. Καρατόμηση γιατί εμείς φίλε μου είμαστε ηθικοί και σωστοί για όπου μας συμφέρει.

Τέταρτο και προτελευταίο. Σαφώς και ναζιστές δε χωρούν στην ΑΕΚ και γίνονται εχθροί της Original και της κάθε Original. Δεν είδα όμως να αποδοκιμάζουν παλιότερα τον Κουτλουάι για παράδειγμα. Διότι δε μπορώ να φανταστώ πως όντας από την Πόλη αισθάνονται περισσότερο μένος για τον Χίτλερ, από ότι για τους Τούρκους.

Πέμπτο και τελευταίο. Κλαίω όταν καταδικάζει τον κάθε Κατίδη η ελληνική ηγεσία. Είτε αυτή ακούει στα "δημοκρατικά" κόμματα είτε στην κάθε ΕΠΟ. Διάολε, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάμε για σκοινί.

http://milamegiampala.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: