Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ουά ου !!! και ο Χαρδαβέλας κατά του Κατίδη για τον χαιρετισμό


Αυτός μας έλειπε μετά την ΔΗΜΑΡ τον ΣΥΡΙΖΑ και τις άλλες "δημοκρατικές δυνάμεις"  ζητά το κεφάλι του Κατίδη εν πινάκι, για την μαλακία που έκανε ένα αμόρφωτο 20 χρονο παιδί σαν αυτά που θα δούμε να βγαίνουν τα επόμενα χρόνια από τα σχολεία και τα πανεπιστήμια του ΔΝΤ της κατεστραμένης μας Ελλάδας.
Το ότι οι επόμενες γενιές θα είναι αμόρφωτοι εργατές και όχι επιστημόνες δεν σας ενδιαφέρει μάλλον κε Χαρδαβέλλα ;;
Στο άρθρο "παρέμβαση" του λέει...

Πετάξτε έξω από την ΑEK τον φασίστα

"Εμείς όλοι που αγαπάμε την ΑΕΚ αυτήν την ομάδα της προσφυγιάς και των δακρύων, φρίξαμε βλέποντας τον ποδοσφαιριστή Κατίδη να χαιρετάει σε στάση προσοχής και υψώνοντας το δεξί του χέρι με τεντωμένη την παλάμη- είναι καθαρά χαιρετισμός των ναζί- τους φιλάθλους στην εξέδρα με το γκολ που έβαλε στη Βέροια.

Ο ίδιος αργότερα όταν ξέσπασε θύελλα αγανάκτησης εναντίον του άρχισε να λέει στο twitter ότι δεν είναι ρατσιστής, ότι μισεί τον φασισμό, ότι δεν ήξερε ότι αυτός είναι ναζιστικός χαιρετισμός και ότι με αυτόν τον τρόπο αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον παλιό του φίλο Παυλή.

Αλήθεια ή ψέμματα δε γνωρίζω τις ιδεολογικές του αναζητήσεις αυτού του νεαρού που κηλίδωσε απόψε το βράδυ τον δικέφαλο, σύμβολο της ΑΕΚ.Και δεν έχω καμία πρόθεση να δεχθώ και τις κουτές δικαιολογίες του.

Εδώ και τώρα λοιπόν η διοίκηση της ΑΕΚ να διαπιστώσει τι κρύβεται πίσω από τον ναζιστικό χαιρετισμό του Κατίδη και να τον πετάξει έξω από την οικογένεια του δικέφαλου αν διαπιστώσει ότι πρόκειται για έναν ανεγκέφαλο φασίστα.

Αν όμως διαπιστωθεί ότι πράγματι δεν ήξερε ότι αυτός ο χαιρετισμός μας παέι στην εποχή του Χίτλερ, ας τον βάλει κάποιος να διαβάσει και τρία βιβλία για τα εγκλήματα του ναζισμού για να μάθει επιτέλους ο Κατίδης τι συνέβη και σε κάποιους σίγουρα δικούς του ανθρώπους πριν από χρόνια.

Με τους φασίστες ήδη να ορμάνε σαν τις ίαινες σε νηπιαγωγεία, σε σχολεία και σε πανεπιστήμια αλιεύοντας παιδιά που δεν ξέρουν την τύφλα τους από ιστορία, ας προστατεύσουμε άμεσα ακόμη και με σκληρά μέτρα τον αθλητισμό από τους δαίμονες -νοσταλγούς του Χίτλερ."

σ.σ Κε Χαρδαβέλλα καλό θα ήταν να γράψετε και ένα άρθρο για αυτούς που αφήνουν τα παιδιά μας νηστικά στα σχολεία να λιποθυμούν, να καταγγήλετε τον πρώην φίλο σας κο Παπανδρέου το μνημόνιο, και τόσα άλλα, και να αφήσετε ήσυχο τον πιτσιρικά επειδή το θέμα  ΠΟΥΛΑΕΙ ...

Εσείς και οι υπόλοιποι "δημοκράτες" της γενιάς του Πολυτεχνείου μας φτάσατε εδώ και έχετε τεράστιες ευθήνες.-



Δεν υπάρχουν σχόλια: