Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Στο Παρίσι η "πανελίστρια" που συνελήφθη για πορνεία

Την ιστορία της "πασίγνωστης πανελίστριας" που συνελήφθη για πορνεία στο χειμερινό θέρετρο της Βουλγαρίας Μπάνσκο, τη διαβάσατε. Η 27χρονη (Μ....) είναι αντικειμενικά πάρα πολύ όμορφη, αλλά ...
....χάνει ....λίγα λάδια κι έτσι έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από κυκλώματα νταβατζήδων, αφού το όνειρό της για καριέρα στην τηλεόραση δεν εκπληρώθηκε. Πέρασε ένα φεγγάρι από κορυφαίο μεσημεριανάδικο, αλλά ...δεν φτάνει μόνο η εμφάνιση, για να επιβιώσεις στο σκληρό κόσμο της show tv. Έτσι, μετά την περιπέτειά της στην κακόφημη Βουλγαρία, είπε να ξεσκάσει το κορίτσι στο Παρίσι, από όπου και μας στέλνει πλέον φωτογραφίες της μέσα από τα γνωστά κοινωνικά δίκτυα.

Πάντως κάποιοι τακτικοί και ..ματσωμένοι Θεσσαλονικείς πελάτες της που της τα ακουμπούσαν χοντρά (πολύ χοντρά!) στο Μπάνσκο, όπου πήγαιναν για σκι και κατέληγαν σε ...σκι, στεναχωρήθηκαν πολύ. Ειδικά, ο κρεοπώλης στο Καπάνι, που ξαφνικά έγινε δεινός σκιέρ κι η γυναίκα του αναρωτιόταν, τι τον έπιασε στα "γεράματα" και θέλει να κάνει συνεχώς σκι !
 
Ταχάλια
****(η εικόνα είναι εντελώς τυχαία, ξένου μοντέλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: