Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Η απαξίωση του Προαστιακού πριν το τελικό ξεπούλημα ...διαβάστε την ταλαιπωρία που ετοιμάζουν στο επιβατικό κοινό !

κε Χατζηδάκη να τους χαίρεστε του διοικούντες τον Προαστιακό  που βάζουν σε τέτοια ταλαιπωρία το επιβατικό κοινό...ΑΙΣΧΟΣ !!!
Ένα έργο που θυμίζει το Γεφύρι της Άρτας , με επιβάτες κ φορολογούμενους να έχουν πληρώσει 5 κ10 φορές την αξία του.

Απο τις 8 Απρίλη νέα έργα (για 10 μέρες)καθιστούν μαρτυρική για τον επιβάτη την χρησιμοποίηση του μέσου. 

Δεν θεωρούμε τυχαία την χρονική στιγμή . Είναι η ώρα που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπαίνει στο ΤΑΙΠΕΔ και οι επιβάτες πρέπει να ταλαιπωρηθούν για να θυμηθούν (σίγουρα θα υπάρξει μπαράζ δημοσιευμάτων με την ένταξη ) ότι ο καλός ιδιώτης θα τους σώσει και να στηρίξουν έτσι το ξεπούλημα Δημόσιας Περιουσίας.

Η νέα απίστευτη ταλαιπωρία έχει ως εξής ....
Θα υπάρχει  μετεπιβίβαση στην Μαγούλα , αφού ως εκεί θα φτάνουν από Κιάτο οι ηλεκτρικοί συρμοί.

Από εκεί με railbus θα μεταβαίνουν στο ΣΚΑ όσοι θέλουν να πάνε προς Πειραιά και Χαλκίδα και όσοι συνεχίζουν προς Αεροδρόμιο θα πέρνουν λεωφορείο μέχρι το Ηράκλειο όπου και θα μετεπιβιβάζονται πάλι σε Desiro !!!Αντίστοιχα και η κυκλοφορία απο Αεροδρόμιο προς Κιάτο και Πειραιά.Ποιος θα απολογηθεί για όλα αυτά .  • Για τα εκατομμύρια των ευρώ που έχουν ξοδευτεί και δεν έχει ολοκληρωθεί το πολύπαθο έργο .
  • Για την ταλαιπωρία των επιβατών.
  • Για την ίδια ταλαιπωρία των εργαζομένων.
  • Για την μη έγκαιρη ενημέρωση (περιμένουν πάντα την τελευταία στιγμή για να προβούν σε ανακοινώσεις )που εξοργίζει το επιβατικό κοινό.Αλήθεια θα απολογηθεί κάποιος για όλο αυτό το διάστημα που έχουν κοπεί τα νυχτερινά δρομολόγια (τα τελευταία 2 προς Κιάτο ) κ ο Προαστιακός κλείνει στις 21.44 (τελευταίο δρομολόγιο απο αεροδρόμιο) όταν το Μετρό δουλεύει μέχρι τις 23.33;Γιατί δεν έχουν επανέλθει τα δρομολόγια .Τι μας λέγαν με το κλείσιμο οι υπεύθυνοι .Τι γίνεται με το Λιόσια - Πειραιάς ; Τι μας λέγαν με το κλείσιμο οι υπεύθυνοι .

Το στέκι βγάζει στην επιφάνεια το έγγραφο , για να ενημερώσει πρώτα τους επιβάτες και μετά να καλέσει για άλλη μια φορά τις Διοικήσεις κ την πολιτική ηγεσία να αναλογιστούν τις ευθύνες τους .
Δεν είναι μόνο η ένταξη στο ΤΑΙΠΕΔ και το ξεπούλημα κύριοι .
Πρώτα είναι το επιβατικό κοινό το οποίο δεν σέβεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: