Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Δείτε ολόκληρη την γυμνή φωτογράφιση της Lucy Pinder που εξόργισε τους καθολικούς !

Την ώρα που το Βατικανό βρίσκεται ενόψει της εκλογής του νέου Πάπα το περιοδικό «Loaded» κυκλοφορεί με ένα εξώφυλλο το οποίο προκαλεί την οργή εκατομμυρίων πιστών.
Στο εξώφυλλο του περιοδικού δεσπόζει η εκρηκτική Λούσι Πίντερ η οποία φορά μια λευκή ρόμπα που μοιάζει αρκετά με τη στολή του Πάπα, από την οποία ξεπροβάλει το πλούσιο στήθος της και οι μαύρες της ζαρτιέρες....

Ο τίτλος που συνοδεύει το αμφιλεγόμενο εξώφυλλο; «Για όνομα του Θεού»….Η αντίδραση των καθολικών οργανώσεων ήταν άμεση με μια από αυτές να προτρέπει την Λούσι Πίντερ, «αν έχει κότσια, στο Ραμαζάνι να φωτογραφηθεί με μπούρκα και παραδοσιακά ισλαμικά ρούχα.Και μετά θα τρέχει να κρυφτεί στα βουνά».





1 σχόλιο:

ΠΛΗΘΩΝ είπε...

Εγώ πάντως παιδιά κοιτάζοντας την δεν νιώθω καθόλου εξοργισμένος , και αν αποδειχτεί ότι αυτό το πλάσμα το έφτιαξε ο θεός των χριστιανών , ξαναγίνομαι χριστιανός και εγκαταλείπω την Ελληνική θρησκεία , αλλά δεν νομίζω γιατί αυτή την ομορφιά την θεωρούν ντροπή , ντρέπονται για κάτι που έφτιαξε ο θεός τους , αφού τα πάντα με σοφία εποίησε γιατί διδάσκουν ότι πρέπει να ντρεπόμαστε για κάποια ;;;;;;, άρα παραμένω στα Ελληνικά ήθη και Φιλοσοφία.
Άτοπα και άτοπα και άτοπα ,και ατ……………στο απειρο !!!

Φιλοσοφω
http://filosofv.blogspot.com/
ΕΛΛΗΝ ΟΝΟΜΑ
http://ellhnonoma.blogspot.com/
ΕΛΛΗΝ ΖΩΗ
http://ellhn-zwh.blogspot.com/
ολα τα blogs που ασχολούνται με τα πατρώα εθνικά θέματα και μόνο.
http://ethnika-patroa.blogspot.gr/