Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Το θέατρο των κομπάρσων της Αντιπολίτευσης στη ΒουλήΌλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης είναι θλιβεροί κομπάρσοι στην κατοχική Βουλή: Κομπάρσοι που νομιμοποιούν την κατοχική Βουλή και τα εγκλήματα των πρωταγωνιστών της (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ).


ΕΔΩ έχουν εκτελέσει κυριολεκτικά, εν ψυχρώ και με κανιβαλική αγριότητα την Ελλάδα, έχουν ρίξει τον ελληνικό λαό στα τάρταρα μιας ΦΡΙΚΗΣ δίχως ΤΕΛΟΣ και η αντιπολίτευση στρογγυλοκάθεται στα έδρανα της Βουλής των δικτατόρων «εκτελεστών», αντί να βγει στους δρόμους, καλώντας τον ελληνικό λαό σε μια μαζική και οργανωμένη κινητοποίηση για το γκρέμισμα αυτής Βουλής της «εσχάτης προδοσίας», για την ΠΤΩΣΗ και ΤΙΜΩΡΙΑ των ανδρεικέλων του ευρωφασισμού…

Και μόνο η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της αντιπολίτευσης, όπως το έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές, σ’ αυτή τη Βουλή ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ τα «συμβόλαια θανάτου» που ψηφίζει, τον κατοχικό της, δικτατορικό χαρακτήρα, το δωσιλογισμό και τα αποτρόπαια ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των κυβερνητικών ανδρεικέλων…Η Αντιπολίτευση, για να συγκαλύψει αυτό το δικό της δωσίλογο χαρακτήρα, το ρόλο του «αντιπολιτευτικού» εξαπτέρυγου, παίζει ένα θέατρο, το ίδιο κακόγουστο, πρόστυχο και αηδιαστικό, με αυτό των κυβερνητικών πρωταγωνιστών (οι κομπάρσοι παίζουν πάντα στο πλαίσιο των πρωταγωνιστών).

Ας σταχυολογήσουμε μερικά από τα ψελλίσματα των κομπάρσων στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής: Η οποία θα ψηφίσει ένα νέο κανιβαλικό νομοσχέδιο που προωθεί και τις μαζικές κατασχέσεις.
Διαβάστε το άρθρο: «Στα τάρταρα των μαζικών κατασχέσεων»
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5086.htmlΛαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ): Μίλησε για «μνημονιακή τροϊκανή δικτατορία και για νομοσχέδιο - τερατούργημα», που καταλύει τον κανονισμό της Βουλής!!!

Αλέξης Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ): «Να τηρηθεί ό,τι τήρησαν όλες οι κοινωνίες, ο ανθρώπινος πολιτισμός από την Γαλλική Επανάσταση μέχρι σήμερα» (αυτός κυριολεκτικά ζει σε άλλον πλανήτη)!!!

Ο Νότης Μαριάς (ΑΝΕΛ) επισήμανε ότι παρατηρείται συνεχής απαξίωση της Βουλής…

Άλλος που ζει σε άλλο πλανήτη και μιλάει αγνοώντας το καθεστώς που ζούμε. Μάλλον μπερδεύει και τη σημασία των εννοιών και των λέξεων: Το δικτατορικό, πραξικοπηματικό και κατοχικό πλαίσιο της Βουλής, καθώς και τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελεί είναι απλώς «απαξίωση»!!!

Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή): «Όλες οι ενέργειες και πράξεις δείχνουν πως δεν είμαστε πλέον κυρίαρχη χώρα. Υπακούτε για άλλη μία φορά, στις επιταγές της Τρόικας και του ΔΝΤ»!!!

Κοπανιστός αέρας δημαγωγικής σκόνης: «ΔΕΙΧΝΟΥΝ πως δεν είμαστε πλέον κυρίαρχη χώρα» και ΟΧΙ ότι είμαστε ΑΠΟΙΚΙΑ, πλέον, της ΕΕ και του ευρώ, προτεκτοράτο των μαφιών του χρήματος…

Νίκος Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ). Αυτός εξέφρασε τη διαφωνία του ΚΚΕ και κατήγγειλε τη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ επισημαίνοντας ταυτοχρόνως πως «η ουσία πάει χέρι-χέρι με τη διαδικασία», «εφαρμόζετε την αντιλαϊκή πολιτική που είστε δεσμευμένοι να υλοποιήσετε»!!!

Τόσο «επαναστατικό» ήταν το ΚΚΕ: Το πλέον άτονο και νωθρό πλήκτρο της Ορχήστρας στο «Μέγαρο της Βουλής»: Ο κομπάρσος που απλώς μουρμουρίζει άχρωμα, αλλά «ταξικά», σαν το βουητό της κίνησης των τροχών ενός αυτοκινήτου…

Στο ίδιο μήκος κύματος, λοιπόν, ΟΛΗ η αντιπολίτευση, με απλές παραλλαγές ήχων και φράσεων. Κυριολεκτικά κομπάρσοι της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ που παιζόταν στη Βουλή, όπως και σε κάθε άλλη τραγωδία που παίζεται στο «Μέγαρο Μουσικής» της Κατοχής μας (Βουλή).

Θα ξεχωρίζαμε τη δήλωση Λαφαζάνη, διότι εδώ η κοροϊδία, η «επαναστατική» δημοκοπία και ο εμπαιγμός μας κτυπάει κόκκινο.

Ο Λαφαζάνης μίλησε για «μνημονιακή τροϊκανή δικτατορία και για νομοσχέδιο - τερατούργημα», παραμένοντας ΕΝΤΟΣ αυτής της «δικτατορίας», νομιμοποιώντας το «νομοσχέδιο-τερατούργημα» και ψελλίζοντας, απλώς, κούφια λογύδρια…

Τέτοια άσφαιρα πυρά, ανέξοδα λεκτικά πυροτεχνήματα, ο σύγχρονος φασισμός τα έχει μεγάλη ανάγκη και τα επιδιώκει: Του δίνουν το «άλλοθι» της «νομιμότητάς» του…

Ο Λαφαζάνης, το έχουμε καταγράψει πολλές φορές, αποτελεί το «επαναστατικό» άλλοθι της «αριστερής» αθλιότητας και ΑΠΑΤΗΣ, ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ: Το τελευταίο σωσίβιο των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων)…


Δεν υπάρχουν σχόλια: