Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Οι Σκουριές δεν προσθαφαιρούνται με τη Μανωλάδα

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Το έγκλημα είναι έγκλημα. Δεν συμψηφίζεται το ένα με το άλλο. Ο Νόμος είναι Νόμος, δεν τον κάνεις λάστιχο, ανάλογα με την ιδεοληψία και τον φανατισμό σου....Και σίγουρα, όπως δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, δεν υπάρχει και γεωγραφική ευθύνη. Διάφοροι υστερικοί ηλίθιοι της ψευτοδιεθνιστικής σέχτας, κάνουν μέχρι καμπάνια μποϋκοτάζ στις …φράουλες Ηλείας! Η Ηλεία δεν είναι η γη της Κου Κλουξ Κλαν παρά τα όσα νομίζουν οι διάφοροι βαρεμένοι, ούτε όλοι οι κάτοικοι Μανωλάδας μέλη των SS. Όπως και στην Ιερισσό δεν είναι όλοι εμπρηστές και κουκουλοφόροι. Γι’ αυτό μόλις τελειώσω το κείμενο, θα πάω να αγοράσω ωραίες ελληνικές φράουλες από την Ηλεία, άλλωστε γενικά προτιμώ τα ελληνικά προϊόντα.
Καθαρές κουβέντες, λοιπόν, για την θέση μας. Η δουλεία, οι αλυσοδεμένοι, απλήρωτοι κι υποσιτιζόμενοι άνθρωποι με τα επί μήνες απλήρωτα μεροκάματα, δεν είναι κανένας Εθνικός Παρθενώνας για υπεράσπιση. Αδιάφορο, για όποιον μετέχει στ’ αλήθεια στον Ελληνικό Τρόπο και δεν είναι παρτάλι του νεοναζισμού, αν οι εξαθλιωμένοι και στιμμένοι σαν λεμονοκούπες εργαζόμενοι είναι από το Μπαγκλαντές, την Ζουαζιλάνδη ή την Άνω Ραχούλα. Το «ίδια αμοιβή για ίδια εργασία» το αμφισβητούν μόνο βλάκες κι αφεντικά.
Η κατάσταση στην Μανωλάδα, σε όποια κτήματα ισχύει, είναι ντροπή και όνειδος για όποιον πιστεύει στον ανθρωποκεντρισμό του Ελληνικού Έθνους, στις αξίες, στις παραδόσεις και στον πολιτισμό του. Το νταβαντζιλίκι, το εμπόριο ανθρώπων και οι κακουργηματικές μέθοδοι «διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού», εκτός από ποινικά αδικήματα, είναι βαρβαρότητα. Κι εδώ είναι μια χώρα που ζουν Έλληνες, που συμβαίνει στην συντριπτική πλειοψηφία τους να είναι και Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Η ανθρωποφαγία επομένως δεν περιλαμβάνεται στα γούστα και τις πεποιθήσεις μας.
Ορθά ενήργησε ο εξαίρετος Νίκος Δένδιας κι έδωσε άδεια παραμονής στα θύματα. Μερικοί, τυφλωμένοι από φανατισμό, τον επέκριναν! ΄Θα προτιμούσαν φαίνεται να απελάσουμε τους παθόντες και μάρτυρες κατηγορίας κατά των δραστών. Αυτό όμως, δεν θα ήταν απλά βάναυσο, θα ήταν και συγκάλυψη.
Η θέση μου, ήταν, είναι και θα είναι σαφής: σύλληψη, κράτηση απέλαση για κάθε παράνομο λαθρομετανάστη. Από αυτή την πολιτική οφείλουμε να εξαιρούμε όσους, κι είναι πολύ λίγοι, πράγματι δικαιούνται άσυλο. Οι περισσότεροι των αιτούντων άσυλο είναι οικονομικοί λαθρομετανάστες κι υποδύονται άλλη εθνικότητα και πως είναι ανήλικοι. Η μόδα είναι να κάνουν τους Κούρδους ή τους Παλαιστίνιους. Οφείλουμε επίσης να εξαιρούμε τις περιπτώσεις όπου υπάρχουν σοβαροί ανθρωπιστικοί λόγοι, πχ υγείας. Το ίδιο ισχύει για τα θύματα κακουργηματικών πράξεων. Ορθά πχ δεν απελαύνουμε τα θύματα trafficking.
Εν ολίγοις, ναι, δεν χωράμε άλλους και πρέπει να φύγουν κι αυτοί που ήρθαν και να κρατήσουμε μόνον όσους χρειάζεται η οικονομία μας, οι οποίοι καταγεγραμμένοι κι ασφαλισμένοι, σεβόμενοι τους νόμους μας και τον τρόπο ζωή μας, θα αμείβονται όσο και οι Έλληνες, με τα ίδια ακριβώς δικαιώματα και θα παίρνουν ελληνική υπηκοότητα μετά από πολλά χρόνια διαμονής και με εξατομικευμένα κριτήρια, όχι με αυτοματισμούς, όπου θα κρίνεται η αφομοίωση τους κι αν νοιώθουν πατρίδα τους αυτή τη γη.
Το ξανάγραψα, οι άνθρωποι δεν είναι άλογα ή μοσχάρια. Είναι καθήκον μας και θα προστατεύσουμε την εθνική και κοινωνική συνοχή μας, που δεν αντέχει μιλιούνια σουνιτών παρανόμων εποίκων. Όμως, όσοι βρίσκονται ήδη εδώ δεν μπορούν να είναι λεία στα χέρια αδίστακτων κι επιτήδειων, κοπάδια για εκμετάλλευση. Οποιαδήποτε άλλη στάση είναι μη ελληνική, ολοκληρωτική κι απηχεί τον κεντροευρωπαϊκό φυλετισμό, εχθρό του Ελληνισμού κι ασύμβατο με τις ιδέες του. Αντιπατριωτική.
Από την άλλη ο Νόμος οφείλουμε να εφαρμόζεται αδιάκριτα, στη Μανωλάδα, στις Σκουριές, στις καταλήψεις, στην ασυδοσία των καναλαρχών, στους κουκουλοφόρους, στους μεγαλόσχημους λεηλάτες του δημοσίου χρήματος. Παντού. Νόμος δεν είναι το δίκιο του εργάτη, ούτε του αφεντικού του, ούτε του σαλεπιτζή. Ο Νόμος είναι Νόμος. Κακουργήματα γίνανε και στις Σκουριές, κακουργήματα και στη Μανωλάδα. Το τι πρόσημο ή δικαιολογία δίνει ο καθένας, είναι αδιάφορο. Όπως δεν επιτρέπεται να εκπέμψουμε την εικόνα σύγχρονων δουλοκτητών, το ίδιο δεν επιτρέπεται να εκπέμψουμε εικόνα ανοχής σε οργανωμένη τρομοκρατική δράση, με εμπρησμούς κι απόπειρες ανθρωποκτονιών, ακόμη κι αν κάποιοι επικαλούνται …οικολογικά κίνητρα.
Η Πολιτεία μας έχει άλλα νόμιμα μέσα για να διεκδικήσει το δίκιο του, όποιος πιστεύει ότι αδικείται και βλάπτεται, όμως, το ξαναλέω: το μονοπώλιο της βίας στην δημοκρατία ανήκει μόνο στο Κράτος. Οποιανού δεν του αρέσει και το παραβιάζει, θα πληρώνει το τίμημα, είτε είναι τοπικιστής οικολόγος, μελισσοκόμος που γουστάρει ΣΥΡΙΖΑ, είτε «λεβέντης» φραουλοπαραγωγός που θέλει σκλαβάκια.
Ή θα φτιάξουμε σοβαρό κράτος ή θα χαθούμε. Αρκετά με τους ένθεν κακείθεν ψυχάκηδες…

1 σχόλιο:

Adonios είπε...

Πραγματι ο νομος ειναι νομος, να τιμωρηθουν οι υπευθυνοι της αποπειρας ανθρωποκτονιας αλλα δεν μου εξηγεις γιατι δεν απελαυνονται λαθρο μετα την αποθεραπεια τους???? Δεν ειναι παρανομη η εισοδος στη χωρα αδικημα???? Προς τι η πρεμουρα του φαλακρου υπουργου να τους δωσει αδειες παραμονης???? Γιατι αυτος δεν τηρει τον νομο????????Αντε γεια.....