Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Εισβολή Πεπόνη στο κτίριο του ΟΠΑΠ...Το Πραξικόπημα του Σαββάτου και τα μπουκωμένα ΜΜ"Ε"!

Το πολιτικό σύστημα της χώρας παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τον οικονομικό Εισαγγελέα Πεπόνη. Σύμφωνα με καταιγιστικές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, ο Πεπόνης είναι αποφασισμένος να “αλώσει” τον ΟΠΑΠ εισβάλλοντας στο αμαρτωλό κτίριο του Περιστερίου έπειτα και από το Πραξικόπημα του Σαββάτου....
Ο Πεπόνης γνωρίζει ότι η κυβέρνηση με την σύμφωνη γνώμη του Πάστορα Κουβέλη και του καυγατζή Βενιζέλου ετοιμάζεται να τον ξηλώσει.

Για τον ίδιο η εισβολή στον ΟΠΑΠ θα μπορούσε να είναι η εππική αυλαία μιας εκρηκτικής καριέρας ενός Εισαγγελέα ο οποίος δεν δίστασε να φορέσει βραχιολάκια στους μεγαλόσχημους.
Στο γραφείο του Πεπόνη φθάνουν διαρκώς νέες καταγγελίες, αγωγές και μηνύσεις από  τους δικηγόρους των εμπλεκομένων στην αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ. Ανάμεσα σ΄ αυτές είναι και τα ποσά που ο Οργανισμός δαπανά διαρκώς για να μπουκώνει τα στόματα των ΜΜΕ. Στον ΟΠΑΠ οφείλουν να γνωρίζουν πλέον ότι πλησιάζει η στιγμή που η Δικαιοσύνη θα τους οδηγήσει στο εδώλιο και από κει στον Κορυδαλλό.

Αν αμφιβάλλουν ας ρίξουν μια ματιά στην λίστα με τους έως χθες πανίσχυρους "επώνυμους" που διαμένουν πλέον στις σουίτες του Αραβαντινού.

http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: