Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Γραφείο ταξιδιών το ΠΑΣΟΚ ...και το φέσι του Γιωργάκη !!

Στιγμές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στη συνάντηση Βενιζέλου-Παπανδρέου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους.
...
Η Ιπποκράτους αναφέρει, ότι ο δανεισμός της περιόδου 2003-2011 (που έφτασε στα 116,5 εκ) σε συνδυασμό με τη δραστική μείωση της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης κατά 90%, (από περίπου 22 εκ. στα περίπου 2,5 εκ. –που είναι ούτως ή άλλως εκχωρημένα στις τράπεζες-) αφήνει το ΠΑΣΟΚ με μηδενική ουσιαστικά επιχορήγηση προκειμένου να καλύπτει τις δραστικά μειωμένες λειτουργικές του δαπάνες.
Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΜΕGA, ο Γιώργος Παπανδρέου αμφισβήτησε αυτά τα δάνεια και είπε ότι είναι από την εποχή του Κώστα Σημίτη και ίσως ακόμα πιο πίσω. Επίσης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έβγαλε ένα φάκελο με την αναλυτική εικόνα της οικονομικής κατάστασης του κόμματος όμως οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Παπανδρέου αρνήθηκε να πάρει αυτόν τον φάκελο.
Σε ότι αφορά το επίμαχο ταξίδι στην Κόστα Ρίκα, ο κ. Παπανδρέου είπε στον κ. Βενιζέλο αυτό που έλεγαν και οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού νωρίτερα, ότι δηλάδή δεν κόστισε 200.000 ευρώ αλλά 20.000 ευρώ. Σε αυτό το σημείο, σύμφωνα με το ΜΕGA, ο Ευάγγελος Βενιζέλος φέρεται να του απάντησε:
«Δεν είμαι ταξιδιωτικό πρακτορείο να αξιολογώ τα ταξίδια και να ασχολούμαι. Εδώ υπάρχει ο φάκελος και αυτά πρέπει να εξηγήσουμε!». Μάλιστα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε στον κ. Παπανδρέου να πει στους συνεργάτες του να συνεργαστούν με τους ελεγκτές πριν παραδοθεί το πόρισμα και να προσκομίσουν τα απαραίτητα παραστατικά. Στην Ιπποκράτους έλεγαν αργότερα ότι αυτή η παραίνεση του κ. Βενιζέλου αφορούσε στον Νίκο Αθανασάκη και τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο.

Newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: